Nyugati pályaudvar aluljáró – leütötte, majd megrúgta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/932/2021. bűnügyi számon nyomozást folytat garázdaság vétség gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2021. július 4-én 22 óra 15 perc körül a Budapest, VI. kerületi Nyugati téri aluljáróban egy férfit szóváltást követően leütött, majd meg is rugdosott. A felvételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Terézvárosi magazin VI. kerület Terézváros közéleti magazinja

  • Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY
    by terezvaros on 2024.04.18. at 17:38

    A belváros egyik legforgalmasabb pontján, a Nyugati Pályaudvar közvetlen közelében nyitotta meg kilencedik budapesti üzletét a PENNY. A legújabb egység modern megjelenésével, kiváló minőségű és pénztárcabarát termékkínálatával kényelmes lehetőséget biztosít The post Budapest szívében nyitott üzletet a PENNY appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • 12 óra alatt elfogták a betörőket
    by terezvaros on 2024.04.16. at 16:56

    A budapesti rendőröknek csupán fél nap kellett, hogy azonosítsák a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit. A két külföldi férfit őrizetbe vették, a több tízmillió forint értékben ellopott táskák, napszemüvegek és The post 12 óra alatt elfogták a betörőket appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

  • Ki volt Ching Shih?
    by terezvaros on 2024.04.14. at 15:40

    Ching Shih egy hírhedt kínai kalóznő volt a 19. század elején, akit a történelem egyik legnagyobb hatalmú és sikeres kalózkapitányaként tartanak számon. Kezdetben egy prostituált volt, de később férje, Zheng The post Ki volt Ching Shih? appeared first on Terézvárosi magazin VI. kerület.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztom