Hírek, XI. kerület

Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás Budapest XI. kerületében

Forrás Katasztrófavédelem

Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás Budapest XI. kerületében, az Aga közben szerda délelőtt. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat.

Az egységek átvizsgálták az égő szint feletti lakásokat is. A lakásban ketten voltak, ők a tűzoltókat a lakáson kívül várták meg. A mentők megvizsgálták őket.

Hírek XI. kerület Újbuda Magazinja

 • Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás Budapest XI. kerületében
  by ujbuda on 2021.07.22. at 14:37

  Olvasási idő: 2 perc Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás Budapest XI. kerületében, az Aga közben szerda délelőtt. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat. Hirdetés Az egységek átvizsgálták az égő szint feletti lakásokat is. A lakásban ketten voltak, ők a tűzoltókat a lakáson kívül várták meg. A mentők megvizsgálták őket. Ezt is olvassa el! Emelkednek The post Teljes terjedelmében égett egy társasházi lakás Budapest XI. kerületében appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Tragikus baleset a XI. kerületben, két személyautó ütközött össze a Hegyalja úton
  by ujbuda on 2021.06.28. at 19:27

  Olvasási idő: 3 perc Összeütközött két személyautó Budapest XI. kerületében a Hegyalja úton, a BAH csomóponti felüljárónál szombaton hajnalban. A balesethez öt tűzoltó járművel, közöttük egy nehéz műszaki mentő tűzoltó gépjárművel érkeztek ki a fővárosi tűzoltók. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a tűzoltók két feszítő-vágó berendezéssel távolították el az egyik összeroncsolódott autóban az úgynevezett A és B oszlopot, majd The post Tragikus baleset a XI. kerületben, két személyautó ütközött össze a Hegyalja úton appeared first on Hírek XI. kerület.

 • Egy doboz sört és a dohánybolt bevételét követelte a férfi
  by ujbuda on 2021.06.23. at 19:35

  Olvasási idő: 4 perc A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett kísérlete miatt folytat eljárást egy budapesti férfivel szemben, aki a gyanú szerint egy fővárosi dohányboltba ment be haszonszerzési céllal, ám az eladó határozottsága és lélekjelenléte miatt üres kézzel távozott – írja a police.hu A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2021. június 20-án 10 óra 50 perc körüli The post Egy doboz sört és a dohánybolt bevételét követelte a férfi appeared first on Hírek XI. kerület.

Ezt is olvassa el!

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva