Elhunyt Orosz Sándor volt MSZP-s parlamenti képviselő

Orosz Sándor az MSZP egykori politikusa az 1994. évi országgyűlési választásokon, Budapest 3. számú választókerületében szerzett mandátumot és 2010-ig négy cikluson keresztül volt a párt Országgyűlési képviselője.

Megbízatása alatt a Környezetvédelmi bizottság alelnöke, illetve a Mezőgazdasági bizottság elnöki tisztségét is betöltötte. Képviselői tevékenysége mellett jogászként dolgozott, valamint az agrárium szakértőjeként élethosszig tartó kötelék fűzte a mezőgazdasághoz – olvasható a megemlékezésben.


Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

 • A harcról, fennmaradásról békéről egyszerre?
  by Arold Péter on 2022.07.23. at 14:51

  Szívbe markoló, Istenhez és a kereszténységhez ragaszkodó szabadságküzdelem és megmaradás és fennmaradásért küzdő magyar harc mindenért. Persze ez egy nagy f…szság, hiszen a magyar 2022-ben csupán élni szeretne méltó és tisztességes körülmények között. Hogy a párt és kormány hű államtitkárokban mennyi harci vér folyik az ereikben, sosem tudjuk meg. Még The post A harcról, fennmaradásról békéről egyszerre? appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Miért kellett hozzányúlni a rezsikhez?
  by Arold Péter on 2022.07.15. at 12:46

  Orbán szerint azért kellett hozzányúlni a rezsicsökkentéshez, mert azt próbálják megmenteni. Magyarországon nem keresnek 6 ezer eurót az emberek, így nem tudják ennek egyhatodát kifizetni az energiáért, ezért van szükség nálunk rezsicsökkentésre. A háború előtt belefért, hogy mindenkinek rezsicsökkentés járjon, most viszont ez már nem lehetséges. Orbán örülne, ha ezt The post Miért kellett hozzányúlni a rezsikhez? appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • EZ CSAK A KEZDET! – Hadházy Ákos írása
  by szerkeszto on 2022.07.15. at 12:24

  Akármi is fog történni a következő napokban, egy biztos: EZ CSAK A KEZDET! A KATA eltörlése elleni tiltakozások harmadik napján sokan kérdezték, hogy mi lesz ebből, illetve merre tovább. A válasz egyszerű: az eredmény egyedül attól függ, hányan és mennyire kitartóan tiltakoznak. Az viszont biztos, hogy bármi lesz is a The post EZ CSAK A KEZDET! – Hadházy Ákos írása appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • A miniszter reagált az idiótázásra
  by szerkeszto on 2022.06.15. at 09:50

  A kormány számára elfogadhatatlan a Ryanair tisztességtelen jegyárusítási gyakorlata, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter ezért fogyasztóvédelmi vizsgálat elrendelését indítványozta.     A miniszter az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében emlékeztetett arra, hogy a kormány a magyar családok védelme érdekében extraprofit-különadók kivetéséről döntött, más ágazatok között a légitársaságokra vonatkozóan is.     A kormány minden érintett számára világossá tette, The post A miniszter reagált az idiótázásra appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület
  by szerkeszto on 2022.06.15. at 09:19

  A kisvaszari önkormányzat uniós támogatásból újította fel az épületet. Most azt javasolják a lakóknak, dúcolják alá a házat, és keressenek maguknak más lakást – tudta meg az rtl.hu  200 miliós EU-s támogatásból újították fel azt a házat Kisvaszaron, ami fogta magát és összeroskadt. Az Önkormányzat bérlakásnak szánta, ez lett belőle. The post Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.