Figyelem! Új zsaroló üzenettel fenyegetnek a hackerek

A napokban egy olvasónk küldte ezt a figyelmeztetést amit a gépére kapott. Egy ismeretlen E-mail címről érkezett gépére az üzenet. Érdekessége, hogy a gépére nincs kamera csatlakoztatva, így egyértelmű, hogy csak próbálkozás.

Üdvözletem,

Ez az  utolsó figyelmeztetés.

A  rendszere veszélybe  került. Minden adatot  átmásoltunk az  Ön készülékéről  a szervereinkre.

Volt  egy videófelvétel  is a  kamerádról, amelyen  pornót nézel.

A  vírusom egy nemrégiben  megnyitott felnőtteknek  szóló  weboldalon keresztül  fertőzte meg  a készülékét.

Ha  nem tudod,  hogyan működik,  megosztom veled  a részleteket. A  Trójan vírus  teljes  hozzáférést és  ellenőrzést biztosít  az Ön  által használt  eszköz felett.

Ennek  eredményeként láthatom  az egész  képernyődet, bekapcsolhatom  a kamerádat  és a  mikrofonodat, és te  még csak  nem is  fogsz tudni  róla.

A képernyődről  és a  kamerás eszközödről  videófelvételt készítettem,  és megszerkesztettem  a videót,  amelyen a  képernyő egyik részén  egy maszturbáló  videót látszik,  a másik  részén pedig  egy pornográf  videót, amelyet  abban a  pillanatban nyitottál  meg.

Látom a  teljes  névjegyzékét  a telefonjáról  és az  összes közösségi  médiáról. Ezt a  videót egy  pillanat alatt  elküldhetem a  telefonos, e-mailes  és közösségi  médiás kapcsolataid  teljes listájára.

Ezenkívül mindenkinek  tudok adatokat  küldeni az  e-mailjéből, valamint  az üzenetküldőkből  is.

Örökre tönkretehetem  a hírnevedet.

Ha  el akarja  kerülni ezeket  a következményeket,  akkor:

419  041 HUF  (forint) átutalása  a bitcoin  pénztárcámba (ha  nem tudja,  hogyan kell  ezt megtenni,  írja be  a Google  keresőjébe, hogy  „Bitcoin  vásárlás”).

Bitcoin tárcám  (BTC Wallet):  bc1q8syla6v5h277zj4nkjajgwyzr78yhpsedqzvez

Amint megérkezik  a fizetés,  azonnal megsemmisítem  a videódat,  és garantálom,  hogy nem  foglak többé  zavarni. 50 órája  (valamivel több mint  2 nap)  van arra,  hogy  teljesítse ezt  a kifizetést. Automatikus  értesítést kapok,  amikor elolvasom  ezt az  e-mailt. Hasonlóképpen,  az időzítő  automatikusan  leáll, miután  elolvasta az  aktuális e-mailt.

Ne  próbálj meg  reklamálni sehol,  mivel a  pénztárca nem  követi, a  posta, ahonnan  a levél  érkezett, és  nem  követik és  automatikusan létrejön,  így nincs  értelme írni  nekem. Ha megpróbálja  megosztani ezt  az e-mailt  bárkivel, a  rendszer automatikusan  kérést küld  a szervereknek, és  azok továbbítják  az összes  adatot a  közösségi hálózatoknak. 

A jelszavak  megváltoztatása a  közösségi hálózatokon,  levelezésen, eszközön  nem segít,  mert az  összes  adat már  le van  töltve a  szerverfürtömre.

Sok szerencsét,  és ne  csinálj semmi  hülyeséget. Gondoljon  a hírnevére.


  Körözési toplista

További híreink

Megosztom