Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet a hagyományos utcabálját

Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet hagyományos utcabálját, amellyel idén a július 14-i francia nemzeti ünnep mellett a kulturális helyszínek újranyitását is ünneplik szombaton.

 Az intézet Duna-parti épülete előtt már kora délután megnyílik a piac, ahol sajtok, borok, sörök és édességek közül lehet válogatni – tájékoztatta a Budapesti Francia Intézet az MTI-t.


    Később DJ Infragandhi áll a lemezjátszókhoz, és mixeli a francia filmek hangulatát idéző szetteket. Este Orbán Bori triója Michel Montanaróval lép a színpadra, ahol francia zenéket és az együttes saját dalait játsszák.
    A nap zárásaként DJ Cyborg Templar francia elektro slágereivel szórakoztatja a közönséget.


Hírek I. kerület Budavár Magazin – Hírek I. kerület – A MI kerületünk

  • Olcsóbb benzin csak magánszemélyeknek
    by budavarihirek on 2022.07.30. at 10:38

    A Mol vezért javasolt a Főnök megértette és aláírta. Mostantól, csak magánszemélyek tankolhatnak az ársapkás üzemanyagból. Csak a magántulajdonú gépjárművek, mezőgazdasági erőgépek, traktorok, valamint a taxik kaphatják a 480 forintos garantált áron az üzemanyagot, a Mol javaslatára, a kormány döntése értelmében – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton, Budapesten. The post Olcsóbb benzin csak magánszemélyeknek appeared first on Hírek I. kerület.

  • ‘Zenélj velünk!’ programsorozat
    by budavarihirek on 2022.07.29. at 17:59

    Ezen a hétvégén utoljára lesz lehetőségetek kipróbálni egyedi tervezésű, interaktív hangszereinket a ‘Zenélj velünk!’ programsorozat keretén belül! Ha szeretnétek gyermekeitekkel megismertetni a zenélés örömét, vagy ti magatok is kipróbálni ezeket a különleges hangszereket, ma 16 és 19 óra között az Orczy Parkban, holnap 10:30 és 12:30 között a Hegyvidéki Kulturális The post ‘Zenélj velünk!’ programsorozat appeared first on Hírek I. kerület.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.