Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet a hagyományos utcabálját

Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet hagyományos utcabálját, amellyel idén a július 14-i francia nemzeti ünnep mellett a kulturális helyszínek újranyitását is ünneplik szombaton.

 Az intézet Duna-parti épülete előtt már kora délután megnyílik a piac, ahol sajtok, borok, sörök és édességek közül lehet válogatni – tájékoztatta a Budapesti Francia Intézet az MTI-t.


    Később DJ Infragandhi áll a lemezjátszókhoz, és mixeli a francia filmek hangulatát idéző szetteket. Este Orbán Bori triója Michel Montanaróval lép a színpadra, ahol francia zenéket és az együttes saját dalait játsszák.
    A nap zárásaként DJ Cyborg Templar francia elektro slágereivel szórakoztatja a közönséget.


Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

  • Voks 2024
    by budavarihirek on 2024.04.21. at 22:18

    ÁRENDÁS MÓNIKAMi Hazánk BAKK MAGDOLNA fényképeSzolidaritásLokálpatrióták7Helló Pesterzsébetiek BÖRÖCZ LÁSZLÓFIDESZ-KDNP DR. NÁNÁSINÉ ABONYI GYÖNGYIMKKP VÁRADINÉ NASZÁLYI MÁRTA Várunk EgyesületDKMSZPPárbeszéd- ZÖLDEKMomentumMMN Szavazni szeretnél? Megteheted Facebook oldalunkon The post Voks 2024 appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Angolozz.hu
    by budavarihirek on 2024.04.17. at 15:40

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Megosztom