Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet a hagyományos utcabálját

Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet hagyományos utcabálját, amellyel idén a július 14-i francia nemzeti ünnep mellett a kulturális helyszínek újranyitását is ünneplik szombaton.

 Az intézet Duna-parti épülete előtt már kora délután megnyílik a piac, ahol sajtok, borok, sörök és édességek közül lehet válogatni – tájékoztatta a Budapesti Francia Intézet az MTI-t.


    Később DJ Infragandhi áll a lemezjátszókhoz, és mixeli a francia filmek hangulatát idéző szetteket. Este Orbán Bori triója Michel Montanaróval lép a színpadra, ahol francia zenéket és az együttes saját dalait játsszák.
    A nap zárásaként DJ Cyborg Templar francia elektro slágereivel szórakoztatja a közönséget.


Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

  • Házikedvenceink veszélyben?
    by budavarihirek on 2024.04.13. at 06:11

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Ágyi poloska irtás – a Te éjszakád is felkavarhatja
    by budavarihirek on 2024.04.03. at 10:33

    Szponzorált tartalom Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. De vajon lehet-e olyan megoldás, amely hatékony és The post Ágyi poloska irtás – a Te éjszakád is felkavarhatja appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Megosztom