Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet a hagyományos utcabálját

Budapesti Francia Intézet

Ismét megrendezi a Budapesti Francia Intézet hagyományos utcabálját, amellyel idén a július 14-i francia nemzeti ünnep mellett a kulturális helyszínek újranyitását is ünneplik szombaton.

 Az intézet Duna-parti épülete előtt már kora délután megnyílik a piac, ahol sajtok, borok, sörök és édességek közül lehet válogatni – tájékoztatta a Budapesti Francia Intézet az MTI-t.


    Később DJ Infragandhi áll a lemezjátszókhoz, és mixeli a francia filmek hangulatát idéző szetteket. Este Orbán Bori triója Michel Montanaróval lép a színpadra, ahol francia zenéket és az együttes saját dalait játsszák.
    A nap zárásaként DJ Cyborg Templar francia elektro slágereivel szórakoztatja a közönséget.


Budavári magazin I. kerület Budavár közéleti magazinja

  • Irány Monte Carló!
    by budavarihirek on 2023.12.07. at 10:20

    Egy verseny akkor igazán eredményes, ha a jövőbe mutat, és elindít egy fejlődési pályán. – jelentette ki a World Top Model hazai döntőjének a versenyigazgatója, Trejtnar Anita. A World TOP The post Irány Monte Carló! appeared first on Budavári magazin I. kerület.

  • Ha nem találod ott, ahol eddig volt, ne rémülj meg
    by budavarihirek on 2023.12.02. at 12:13

    Budavári ivókutak leszerelése és karbantartása. Budapest Főváros Önkormányzata a “Hőségháború 2020 projekt” részeként több időszakosan üzemelő ivókutat létesített kerületünkben. Ezen ivókutakban, kialakításukból adódóan a téli fagyos időjárás kárt tehet, ezért The post Ha nem találod ott, ahol eddig volt, ne rémülj meg appeared first on Budavári magazin I. kerület.

Megosztom