Egészségügy, Sport

Együttműködést kötött a Magyar Öttusa Szövetség és a Béres Gyógyszergyár

Olvasási idő: 2 perc

A Béres a Magyar Öttusa Szövetség támogatója – Új támogatót köszönthet soraiban a Magyar Öttusa Szövetség: hétfőn a Magyar Sportok Házában egy évre szóló szponzori szerződést írt alá Bretz Gyula, a MÖSZ elnöke, valamint Major Ferenc, a Béres Gyógyszergyár Zrt. vezérigazgatója.

A minőség nem csak egy szó, hanem elköteleződés, hogy tökéleteset alkossunk” – így hangzik az egyik jelmondata a dr. Béres József által alapított Béres Gyógyszergyár Zrt-nek, amely a jövőben támogatóként áll a magyar öttusasport mellé, a hétfőn megkötött szponzori szerződés értelmében a gyógyszeripari cég termékszolgáltatással segíti versenyzőink felkészülését a jövőben.
Az együttműködés szerint 40 utánpótláskorú és felnőtt versenyző jut a Béres cég által forgalmazott vitaminokokat tartalmazó étrend-kiegészítőkhöz, valamint az idén már Béres Magyar Kupa-futam néven zajló versenysorozatunk dobogósai a gyógyszeripari vállalat ajándékcsomagjait vehetik át az eredményhirdetés során.

“Csoda, hogy eddig nem találtunk egymásra, hiszen mindkét cég hagyományos magyar értékeket képvisel, tiszteli, fenntartja a tradíciókat úgy, hogy közben állandó innováción is keresztül megy annak érdekében, hogy a kor követelményeinek megfelelhessen. A gondolkodásmódunk, a filozófiánk közös, ahogyan a sikerbe vetett hitünk is”

– fogalmazott a megállapodással kapcsolatosan Bretz Gyula, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke, aki hangsúlyozta: a Béres cég támogatása nagyban hozzájárul majd a sportolóink felkészüléséhez.


Fotók: Buza Virág

Az egészségmegőrzés piacvezetőjeként, az egészségvédelemért elhivatottan dolgozó magyar vállalatként erkölcsi kötelességünknek érezzük a magyar sport támogatását és örülünk annak, hogy partneri együttműködést kötöttünk a Magyar Öttusa Szövetséggel. Fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk hagyományainkra, értékeinkre, és támogassuk a magyar sportolók, jelen esetben öttusázóink egészségét, valamint a versenyekre való sikeres felkészülést.” – mondta Major Ferenc, a Béres Gyógyszergyár vezérigazgatója, és hozzátette: Az átadott készítményeink a legmodernebb tudományos ismereteknek megfelelőek, ugyanakkor teljesen biztonságosak.

További híreink

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva