Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő The post Körözési toplista appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Egyedül nem megy
    on 2024.03.20. at 13:34

    A 6SZIN Egyedül nem megy című előadása arról híres, hogy aki elmegy megnézni, egytől egyig mindenki imádja. Mi jut eszedbe arról, hogy Egyedül nem megy? – Most édesapám halála jut The post Egyedül nem megy appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:25

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi párt jelöltéhez. E levéllel kapcsolatban Facebook oldalán is bejelentést tett. The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

Megosztom