Rendőrségi hírek, XVII. kerület

Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Olvasási idő: 10 perc

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

 • Mindenki bújjon el! Jönnek a gyérítők! Szúnyoggyérítés 14-én
  by rakosmente on 2021.06.10. at 14:14

  2021. június 14-én a XVII. kerületben földi úton történő szúnyoggyérítésre kerül sor.  Az alkalmazott készítmény egy Deltasect Plus 1,2 ULV szúnyogirtó szer, amely a tájékoztató szerint a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.  A lakosság részére a következő intézkedéseket javasoljuk:  a szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, The post Mindenki bújjon el! Jönnek a gyérítők! Szúnyoggyérítés 14-én appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

 • Tragikus baleset a Ferihegyi úton
  by rakosmente on 2021.05.07. at 07:35

  Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés The post Tragikus baleset a Ferihegyi úton appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

 • Gratulál az önkormányzat
  by rakosmente on 2021.04.29. at 15:23

  Sikeresen zárult további két önkormányzati támogatású képzés. A „Rákosmenti krízistömb rehabilitáció 2016” című projekt keretében megvalósuló munkaerőpiaci beilleszkedést elősegítő OKJ képzések közül megvalósult a második, illetve harmadik: bérügyintéző, társadalombiztosítási (TB) ügyintéző tanfolyam. Előbbi kurzus 5 fő, utóbbi 3 fő sikeres vizsgájával zárult.  Hirdetés A projekt egyik legfontosabb eleme a krízisterületeken élők társadalmi integrációjának elősegítése. A szoft programok megvalósításának elsődleges célja The post Gratulál az önkormányzat appeared first on XVII. kerület – A MI kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva