Tragikus baleset a Ferihegyi úton

Négy személyautó ütközött össze Budapest XVIII. kerületében, a Ferihegyi repülőtérre vezető úton, a „D” porta magasságában csütörtökön délután.

A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával, két beszorult sérültet emeltek ki az összeroncsolódott járművekből. Az egyik sérülten már nem lehetett segíteni a helyszínen életét vesztette. A másik kiszabadított embert a rajok átadták a mentőknek. Az érintett szakaszt a mentés idejére lezárták – írta a Katasztrófavédelem

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, kérjük, tegyen bejelentést a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő The post Körözési toplista appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Egyedül nem megy
    on 2024.03.20. at 13:34

    A 6SZIN Egyedül nem megy című előadása arról híres, hogy aki elmegy megnézni, egytől egyig mindenki imádja. Mi jut eszedbe arról, hogy Egyedül nem megy? – Most édesapám halála jut The post Egyedül nem megy appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

Megosztom