Egészségügy, II. kerület

Rendelő lesz az MSZP irodából

Olvasási idő: 13 perc

Orvosi rendelő lesz a II. kerületi MSZP irodából. Örsi Gergely a Facebook oldalán jelentette be a hírt.

Egyik legfontosabb polgármesteri programpontom volt, hogy újra legyen orvosi rendelő Vízivárosban. Pedig sokan már a felvetésre is legyintettek mondván, nem megoldható, hiszen nincs már a célnak megfelelő helyiség Vízivárosban.

Pedig helyiség és megoldás is van, így az egykori MSZP-pártirodának hamarosan új funkciója lesz: rendelőként üzemelhet háziorvosi és fogorvosi ellátással.

Számomra mindig öröm, ha iskola, óvoda, bölcsőde, szociális vagy egészségügyi intézmény épül, hiszen ilyenkor egyszerű ingatlanberuházáshoz képest sokszoros értékkel gazdagodik a helyi közösség.

Bízom benne, hogy sokak kényelmesebb ellátásának és gyógyulásának helyszíne lehet majd az új, könnyen megközelíthető vízivárosi orvosi rendelő a Fazekas utcában, közel a Kapás utcai rendelőintézethez!

A rendelő építése az Egészséges Budapest Program keretein belül valósul meg.

Vigyázzunk egymásra!
Vigyázzunk Budára!

Pártiroda helyén lesz újra orvosi rendelője VízivárosnakEgyik LEGFONTOSABB Polgármesteri programpontom volt, Hogy Újra … Közzétette: Őrsi Gergely – & nbsp; 2021. május 6., csütörtök

  • Vitézy kontra V. Naszályi
    by masodikkerulet on 2021.06.08. at 15:11

    A Budavári Önkormányzat, a Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Közút együttműködésének eredményeképp új végállomási forgalmi rendet vezetnek be a Batthyány téren. Ennek köszönhetően a jelenleginél a gyalogosok igényeit jobban szem előtt tartó és zöldebb környezet születik az I. kerület jelentős közösségi közlekedési csomópontján. A Batthyány tér június 5-én, szombaton kezdődő átalakításának célja, hogy a Budavári Önkormányzattal együttműködve olyan közterület jöjjön The post Vitézy kontra V. Naszályi appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

  • Fogászati és gyógyszertári asszisztensképzés Budapesten
    by masodikkerulet on 2021.06.03. at 07:56

    Szponzorált tartalom FOGÁSZATI ASSZISZTENS (EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS) 5 0913 03 025 0913 03 02 Tanulj Budapest belvárosában, magasan felszerelt, gyakorlatias környezetben!Fontos, hogy olyan szakmád legyen, amely nemcsak piacképes, de élvezettel, örömmelvégzed majd a munkádat? Nemcsak az elmélet érdekel, de a gyakorlatot is szeretnédelsajátítani? Nemcsak a végzettséget szeretnéd megszerezni, hanem valódi, értékes tudássalakarsz rendelkezni? Szeretnél állami ösztöndíjban részesülni?JELENTKEZZ MOST, hogy ingyen tanulhass! The post Fogászati és gyógyszertári asszisztensképzés Budapesten appeared first on II. kerület – A Mi kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva