XXI. kerület

Tűz Csepelen

Olvasási idő: 12 perc

Kigyulladt egy melléképület Budapest XXI. kerületében, a Katona József utcában hétfőn délután. Teljes terjedelmében égett az építmény. Egy másik melléképületre is átterjedtek a lángok, amelyeket a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltottak.

Szponzorált tartalom

Válogatás a megveszLAK legfrissebb XXI. kerületi ingatlan hirdetéseiből

 • Eladó ház Budapest XXI. kerület, 39 900 000 Ft
  on 2021.06.14. at 01:25

  A Kis-dunától egy utcára, nagyon csendes kis utcában vegyes falazatú 2 generációs ház eladó.Az első házban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, a hátsó házban konyha ,szoba, fürdőszoba található amely kb 30 nm2.A telken található még szerszámos tároló.Mindkét ház teljes egészében felújítandó, vagy…

 • Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Árpád utca, 20 500 000 Ft
  on 2021.06.14. at 01:25

  Csepel Árpád utcában kiváló elosztású 1+fél szobás lakás reális áron eladó!– panel programos 10emeletes társasház – VII.emelet – két liftes – 46nm: nappali(20nm) + hálóból(12nm) nyíló gardróbbal, két bejáratos fürdő wc-vel – szuper elosztású – állapotát tekintve felújításra vár – Ablakos konyha…

 • Átadták Csepelen az idei Kolonics György Sport Érdemrendeket
  by csepel on 2021.06.11. at 13:10

  Kolonics György születésének 49. évfordulójának alkalmából Borbély Lénárd, Csepel polgármestere hat csepeli sportolónak adta át a Kolonics György Sport Érdemérmet. A díj azoknak adományozható, akik kiemelkedő teljesítményt értek el a sportban és eredményükkel hozzájárultak Csepel hírnevének öregbítéséhez, továbbá munkájukkal, kiemelkedő tevékenységükkel segítették Csepel sportéletének fejlődését. A Kolonics György sétányon álló szobornál tartott megemlékezésen részt vett Ábel Attila, Morovik Attila valamint Pákozdi The post Átadták Csepelen az idei Kolonics György Sport Érdemrendeket appeared first on XXI kerület – A Mi kerületünk.

 • Figyelem! Forgalmi rend változás a Kossuth Lajos utcában
  by csepel on 2021.06.11. at 12:41

  Lezárások a víztoronynál június 16-tól A Fővárosi Vízművek Zrt. 2021. június 16. és 30. között a kerület ivóvízellátásában meghatározó szerepet betöltő Kossuth Lajos utcai 400 mm átmérőjű vezeték csomópontjának átépítését végzi – értesült portálunk a Vízművektől. A munkavégzés idejére a Kossuth Lajos utcában megváltozik a forgalmi rend. A Kossuth Lajos utcát a Völgy utcától a Szent István utca felé egyirányúsítják. A The post Figyelem! Forgalmi rend változás a Kossuth Lajos utcában appeared first on XXI kerület – A Mi kerületünk.

 • Kigyulladt egy melléképület
  by csepel on 2021.05.05. at 15:51

  Kigyulladt egy melléképület Budapest XXI. kerületében, a Katona József utcában hétfőn délután. Teljes terjedelmében égett az építmény. Egy másik melléképületre is átterjedtek a lángok, amelyeket a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltottak. Ezt is olvassa el! Lakat alatt a csepeli szurkáló Letartóztatásba helyezte a nyomozási bíró – nem végleges végzésében – azt a férfit, aki késsel arcon szúrt egy nőt egy Érdekel The post Kigyulladt egy melléképület appeared first on XXI kerület – A Mi kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva