Füstérzékelő

Tűz Csepelen

Kigyulladt egy melléképület Budapest XXI. kerületében, a Katona József utcában hétfőn délután. Teljes terjedelmében égett az építmény. Egy másik melléképületre is átterjedtek a lángok, amelyeket a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltottak.

Szponzorált tartalom

Válogatás a megveszLAK legfrissebb XXI. kerületi ingatlan hirdetéseiből

 • Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Csepel Belváros, 28 900 000 HUF
  on 2022.12.01. at 18:06

  Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában! Kiváló ár-érték arány!Eladó Budapest xxi., Csepel frekventált helyén egy 47nm-es, 1+ 1/2 szobás, VII. emeleti felújítandó, dupla loggiás, alacsony költségű lakás.Az ingatlan közvetlen közelében, néhány percre minden megtalálható, ami komfortossá t…

 • Eladó telek Budapest XXI. kerület, 150 000 000 HUF
  on 2022.12.01. at 18:06

  A Csepel Művek területén megvételre kínálunk egy 3312 m2-es, Gksz-2-Gy-1 övezeti besorolású ipari fejlesztési területet. Az ipari áram, a víz és a csatorna be van vezetve. a telek beépíthetősége 45%, a megengedett legnagyobb építménymagasság 7,5 m. Az ingatlannak jelenleg 3 bejárata van. a terüle…

Csepeli magazin Csepel közéleti magazinja

 • Örömmel értesítelek benneteket, hogy idén is ellátogat a környékre a Mikulás
  by csepel on 2022.11.24. at 20:05

  Kedves Vásárlóink! Örömmel értesítelek benneteket, hogy idén is ellátogat hozzánk a Mikulás! December 6-án , a télapóval fotózkodni is lehet, amelynek ára 500ft/kép amit csak akkor kell (előre) kifizetni, ha a “modell” kéri a képet. A képekből befolyt összeget ,idén egy rászoruló családnak ajánlanánk fel. Aki még természetesen mit sem sejt az egészből. Idén is várjuk támogatóinkat akik szívesen ajánlanának The post Örömmel értesítelek benneteket, hogy idén is ellátogat a környékre a Mikulás appeared first on Csepeli magazin.

 • A Csepeli kavicsbányatavon razziáztak a halőrök
  by csepel on 2022.10.29. at 12:43

  Rendkívüli ellenőrzést végeztek a Nébih Állami Halőri Szolgálat (ÁHSZ) és a Magyar Országos Horgász Szövetség (MOHOSZ) halőrei a Csepeli kavicsbányatavon október elején írja a Nébih portál Az akció során bevontak 12 horgászengedélyt, lefoglaltak 14 horgászbotot és 82 haltároló eszközt, melyekből összesen több mint 300 kg halat engedtek vissza a tóba. További 56 esetben jelenleg is vizsgálat zajlik a halvédelmi jogszabályok The post A Csepeli kavicsbányatavon razziáztak a halőrök appeared first on Csepeli magazin.

 • Csepelre költözik a Barba Negra
  by csepel on 2022.10.13. at 14:04

  Több éves előkészítő munka után október közepétől Csepelre költözik Budapest egyik legismertebb élőzenei kulturális helyszíne, a Barba Negra. Az üzemeltetők vállalták, hogy a lakók nyugalmát nem zavarják, amit zajszakértői mérésekkel is ellenőriznek majd. A Barba Negra, amely az ország egyik legnevesebb élőzenei, kulturális helyszíne és több mint tíz éve működik Budapesten, hamarosan Észak-Csepelen, a Szállító utcában nyitja meg kapuit.Régóta meglévő The post Csepelre költözik a Barba Negra appeared first on Csepeli magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.