Hírek, X. kerület

Mi is voltunk fiatalok…

A Péter

A buli felizzott. Aztán lángra kapott. De annyira hogy fiatalok oxigénmaszkkal az arcukon várták a segítséget, többen pedig a tetőn rekedtek.

 Egy négyemeletes lakóépület negyedik emeleti lakása gyulladt ki, és teljes terjedelemben égett Budapest X. kerületében, a Harmat utcában, több ember a tetőn rekedt.

A Bors információi szerint ugyanis a négyemeletes ház egyik lakásban fiatalok házibuliztak, ám a buli közepén tűz ütött ki.

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A tetőn rekedt embereket egy emelő és egy létraszerrel mentették le, majd átadták a mentőszolgálatnak. A tüzet rövid időn belül megfékezték a tűzoltók.

A helyszínre mentők is érkeztek, a kimenekítettek közül többen a ház előtti füves területen, arcukon oxigén maszkkal ücsörögtek, míg előzetes információink szerint többen megsérültek.

  • “Önnek is szeretnénk adni virágot”
    by kobanya on 2021.04.17. at 09:51

    A Kőbányai Önkormányzat pályázatot hirdet “Önnek is szeretnénk adni virágot” címmel. A pályázat keretében ingyenesen biztosítunk virágokat, növényeket kerületi lakosoknak környezetünk, otthonunk szebbé tételéhez. A pályázatra jelentkezni 2021. április 10. és 2021. május 10. között lehet. JELENTKEZÉS Ezt is olvassa el! Ügyfélfogadási szünet Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Polgármesteri Hivatalban 2020. december 23-ától december 31-éig az ügyfélfogadás szünetel. Szíves megértésüket The post “Önnek is szeretnénk adni virágot” appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

  • Csak be akart vágódni a kollégájánál
    by kobanya on 2021.04.15. at 11:11

    Csak a kollégájánál akart volna bevágódni az a pénzszállító férfi, aki tegnap azt mondta a rendőrségnek, hogy ki akarták rabolni pénzszállítás közben. Mint ahogy mi is megírtuk, több tucat rendőrt riasztottak egy Budapest X. kerületében található bevásárlóközponthoz (Árkád) 2021. április 14-én 15 óra körül, miután egy pénzszállító cég bejelentette, hogy biztonsági őrüktől egy késes férfi a pláza szervizfolyosóján megpróbálta elvenni The post Csak be akart vágódni a kollégájánál appeared first on X. kerület – A Mi kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva