Tűz a Ráth György utcában

A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat a XII. kerületben, ahol csütörtökön délelőtt egy négyemeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki a Ráth György utcában.

Az ingatlan három szobája és további egy helyiségében berendezési tárgyak égtek, a tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt mintegy hetven négyzetméteren.

A tűzoltók egy lakót hoztak ki a lángokkal érintett lakásból. A beavatkozás idejére szünetelt az áramszolgáltatás a házban, a szakemberek az érintett lakás kivételével még a délelőtti órákban visszaadták az áramot az épületben. A tűzesetben egy férfi megsérült őt a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem

TISZTELET A TŰZOLTÓK ÁLDOZATOS MUNKÁJÁNAK!

Hegyvidéki magazin XII. kerület A Hegyvidék közéleti magazinja

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by krisztinavaros on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • Körözési toplista
    by krisztinavaros on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    by krisztinavaros on 2024.03.20. at 13:26

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna
    by krisztinavaros on 2024.03.14. at 21:42

    Szponzorált tartalom Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián. Magyarországon a Matild The post A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint
    by krisztinavaros on 2024.03.14. at 11:29

    A húsvét a magyarok számára még mindig otthoni, családi körben tartott ünnepnek számít, aminek a tradicionális ételek, így a húsvéti The post Félünk tőle, hogy csalódást okozó húsvéti sonkát választunk egy friss kutatás szerint appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

Megosztom