Rendőrségi hírek

Késelés Zuglóban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. február 26-án 23 óra 2 perckor érkezett bejelentés, hogy a XIV. kerületben, a Hungária körút és a Thököly út kereszteződésében lévő buszmegállóban megszúrtak egy fiatalembert.

A fővárosi rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 52 éves budapesti férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint K. István szóváltást követően sebesítette meg életveszélyesen a 23 éves fiatalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.

Ripost információi szerint két ittas állapotú fiatal utazott az éjszakai buszon, valamint utasként egy munkába tartó buszsofőr is.

Az illető rászólt a fiatalokra, hogy vegyék fel a maszkjukat, ez azonban konfliktushoz vezetett.

A megállóban a fiatalok nekimentek a sofőrnek, aki elővett egy rugós kést, magát is, és legalább az egyik fiatalt is megvágta. Kórházba szállították őket, a rendőrség mindhármukat elfogta.

Zuglói hírek

Zuglói magazin Zugló közéleti magazinja

  • A Bosnyák tér nemzetgazdaságilag kiemelt ügy lett
    by zugloinfo on 2022.08.13. at 14:55

    Nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, sőt közérdekű beruházássá nyilvánított a kormány a budapesti XIV. kerületi Bosnyák tér környékének teljes átalakítását. – derül ki a Magyar Közlöny csütörtök éjjel megjelent legfrissebb számából. A Bosnyák tér mögötti területet birtokló NER-közeli cég, a Zugló-Városközpont Ingatlanfejlesztő Kft. januárban folyamodott építési engedélyért a fővárosi kormányhivatalhoz. A projektcég a NER-közeli vállalkozóhoz, Balázs Attilához tartozik, aki közeli kapcsolatot ápol The post A Bosnyák tér nemzetgazdaságilag kiemelt ügy lett appeared first on Zuglói magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.