Rendőrségi hírek

Késelés Zuglóban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. február 26-án 23 óra 2 perckor érkezett bejelentés, hogy a XIV. kerületben, a Hungária körút és a Thököly út kereszteződésében lévő buszmegállóban megszúrtak egy fiatalembert.

A fővárosi rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 52 éves budapesti férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint K. István szóváltást követően sebesítette meg életveszélyesen a 23 éves fiatalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály nyomozói az 52 éves férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. A gyanúsított részben beismerő vallomást tett.

Ripost információi szerint két ittas állapotú fiatal utazott az éjszakai buszon, valamint utasként egy munkába tartó buszsofőr is.

Az illető rászólt a fiatalokra, hogy vegyék fel a maszkjukat, ez azonban konfliktushoz vezetett.

A megállóban a fiatalok nekimentek a sofőrnek, aki elővett egy rugós kést, magát is, és legalább az egyik fiatalt is megvágta. Kórházba szállították őket, a rendőrség mindhármukat elfogta.

Zuglói hírek

Zuglói magazin XIV. kerület Zugló közéleti magazinja

  • Megújuló Bosnyák tér
    by zugloinfo on 2024.03.01. at 07:46

    Új közlekedési rendszer, hatékonyabb forgalomszervezés és több zöldfelület – ilyen lesz a Bosnyák tér a fejlesztő Bayer Property és a kivitelező Bayer Construct munkájának köszönhetően. „Folyamatban van az útépítési engedélyek

Megosztom