Puskás Stadion alagút

“Puskás csalagút” – A kormány reagált

fejbe lőtte magát

Arold Péter

Magyarázatot adott a Miniszterelnökségi hivatal a “Puskás csalagút” építésének okaira.

Mint ismeretes a kormányzat döntése alapján egy 50 méter hosszú alagutat szeretnének építeni a Puskás stadion felé, ezzel elkerülve az esetleges védett személyek – sztárfellépők – a közönség útvonalán keresztüli szállítását.

Reagálásuk a következő volt:

 

Ahhoz, hogy a rövid aluljárót nemzetbiztonságilag kockázatmentesen lehessen megépíteni, hogy a közönség és a védett személyek biztonsága érdekében semmilyen információ – speciális menekülési lehetőségek, térfigyelők pozíciója stb. – ne kerüljön illetéktelen kezekbe, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága jóváhagyta, hogy a tervezési és kivitelezési munkák egy nemzetbiztonságilag minősített, meghívásos, többszereplős versenyeztetés keretében legyenek pályáztatva. A költségekről a pályáztatás után az építtető köteles beszámolni a parlament nemzetbiztonsági bizottságának

Havas Henriket is megihlette a téma

A hírt nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke Stummer János hozta napvilágra, vállalva a a minősített adatok kiszivárogtatásáért járó büntetést, ugyanis államtitokként is lehet kezelni az ügyet. (Biztos nem tünt volna fel senkinek az alagút építése).

Szponzorált tartalom

  • Nanotechnológia
    by APEV on 2021.03.11. at 08:34

    Az ezüst antibakteriális hatása már évszázadok óta ismert. Már a rómaiak is ismerték és használták az ezüst rendkívüli tulajdonságát. Az ivóvíz tartósítása érdekében ezüstből készült edényeket használtak, vagy ezüst pénzérmét tettek a vízbe. Nagy Sándor katonái pedig a hosszú tengeri utazások során ezüstöt használtak az ivóvíz frissességének megőrzésére, noha a baktériumok létezéséről nem is volt A Nanotechnológia bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

A jobbikos politikus elmondta, felkészült arra is, hogy ezért elmozdíthatják a bizottság éléről és bíróság elé állítják, de vállalja ezt, mert

 

„képviselői esküje alapján mást nem tehet”. 
Hozzászólok

hozzászólás lezárva.