Puskás Stadion alagút

„Puskás csalagút” – A kormány reagált

fejbe lőtte magát

Arold Péter

Magyarázatot adott a Miniszterelnökségi hivatal a „Puskás csalagút” építésének okaira.

Mint ismeretes a kormányzat döntése alapján egy 50 méter hosszú alagutat szeretnének építeni a Puskás stadion felé, ezzel elkerülve az esetleges védett személyek – sztárfellépők – a közönség útvonalán keresztüli szállítását.

Reagálásuk a következő volt:

 

Ahhoz, hogy a rövid aluljárót nemzetbiztonságilag kockázatmentesen lehessen megépíteni, hogy a közönség és a védett személyek biztonsága érdekében semmilyen információ – speciális menekülési lehetőségek, térfigyelők pozíciója stb. – ne kerüljön illetéktelen kezekbe, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága jóváhagyta, hogy a tervezési és kivitelezési munkák egy nemzetbiztonságilag minősített, meghívásos, többszereplős versenyeztetés keretében legyenek pályáztatva. A költségekről a pályáztatás után az építtető köteles beszámolni a parlament nemzetbiztonsági bizottságának

Havas Henriket is megihlette a téma

A hírt nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke Stummer János hozta napvilágra, vállalva a a minősített adatok kiszivárogtatásáért járó büntetést, ugyanis államtitokként is lehet kezelni az ügyet. (Biztos nem tünt volna fel senkinek az alagút építése).

Szponzorált tartalom

  • Andruk Imre gázkészülék
    by APEV on 2022.10.02. at 19:15

    Andruk Imre gázkészülék és kazánszerelő, víz szerelő vagyok. Szolgáltatásomat Hatvantól (Heves megye) számított 80 km-es távolságban vehető igénybe, de megkeresés esetén Budapest is elérhető. Nyugodtan hívja budapesti partneremet, ha onnan keres. Furcsának tűnik, de hiába van távolabb, attól még olcsóbb és gyorsabb is lehet. Telefon: 06 20 456 8680 Bármilyen kazán és gázkészülék javítása, szervizelése, A Andruk Imre gázkészülék bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

A jobbikos politikus elmondta, felkészült arra is, hogy ezért elmozdíthatják a bizottság éléről és bíróság elé állítják, de vállalja ezt, mert

 

„képviselői esküje alapján mást nem tehet”. 
Megosztom