Puskás Stadion alagút

„Puskás csalagút” – A kormány reagált

fejbe lőtte magát

Arold Péter

Magyarázatot adott a Miniszterelnökségi hivatal a „Puskás csalagút” építésének okaira.

Mint ismeretes a kormányzat döntése alapján egy 50 méter hosszú alagutat szeretnének építeni a Puskás stadion felé, ezzel elkerülve az esetleges védett személyek – sztárfellépők – a közönség útvonalán keresztüli szállítását.

Reagálásuk a következő volt:

 

Ahhoz, hogy a rövid aluljárót nemzetbiztonságilag kockázatmentesen lehessen megépíteni, hogy a közönség és a védett személyek biztonsága érdekében semmilyen információ – speciális menekülési lehetőségek, térfigyelők pozíciója stb. – ne kerüljön illetéktelen kezekbe, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága jóváhagyta, hogy a tervezési és kivitelezési munkák egy nemzetbiztonságilag minősített, meghívásos, többszereplős versenyeztetés keretében legyenek pályáztatva. A költségekről a pályáztatás után az építtető köteles beszámolni a parlament nemzetbiztonsági bizottságának

Havas Henriket is megihlette a téma

A hírt nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke Stummer János hozta napvilágra, vállalva a a minősített adatok kiszivárogtatásáért járó büntetést, ugyanis államtitokként is lehet kezelni az ügyet. (Biztos nem tünt volna fel senkinek az alagút építése).

Szponzorált tartalom

  • Konténeres sittszállítás
    by APEV on 2022.10.10. at 20:38

    Mindent egy helyről, legyen az felújítás, vagy a felújítással járó törmelék, sitt, vagy egyéb hulladék elszálítása. Csapatunk számára fontos, hogy Önnek ne 10 helyről kelljen megrendelni lakása. háza, vagy egyébb ingatlanával kapcsolatos munkálatainak megrendelését. Egy felújítás szeméttel jár. Csoportunk tagja a Konténer Szabó 40 konténerrel áll rendelkezésére, amelyekből egy, mindig Önek van félre téve. Sitt A Konténeres sittszállítás bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás és egyéb szakmunkák-én jelent meg.

A jobbikos politikus elmondta, felkészült arra is, hogy ezért elmozdíthatják a bizottság éléről és bíróság elé állítják, de vállalja ezt, mert

 

„képviselői esküje alapján mást nem tehet”. 
Megosztom