Közélet

“Puskás csalagút” – A kormány reagált

fejbe lőtte magát

Arold Péter

Magyarázatot adott a Miniszterelnökségi hivatal a “Puskás csalagút” építésének okaira.

Mint ismeretes a kormányzat döntése alapján egy 50 méter hosszú alagutat szeretnének építeni a Puskás stadion felé, ezzel elkerülve az esetleges védett személyek – sztárfellépők – a közönség útvonalán keresztüli szállítását.

Reagálásuk a következő volt:

 

Ahhoz, hogy a rövid aluljárót nemzetbiztonságilag kockázatmentesen lehessen megépíteni, hogy a közönség és a védett személyek biztonsága érdekében semmilyen információ – speciális menekülési lehetőségek, térfigyelők pozíciója stb. – ne kerüljön illetéktelen kezekbe, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága jóváhagyta, hogy a tervezési és kivitelezési munkák egy nemzetbiztonságilag minősített, meghívásos, többszereplős versenyeztetés keretében legyenek pályáztatva. A költségekről a pályáztatás után az építtető köteles beszámolni a parlament nemzetbiztonsági bizottságának

Havas Henriket is megihlette a téma

A hírt nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke Stummer János hozta napvilágra, vállalva a a minősített adatok kiszivárogtatásáért járó büntetést, ugyanis államtitokként is lehet kezelni az ügyet. (Biztos nem tünt volna fel senkinek az alagút építése).

Szponzorált tartalom

 • Bió rovarirtás
  by APEV on 2021.01.13. at 18:17

  Budapesten jelenleg kevés vállalkozás foglalkozik bió rovarirtással. Vállalkozásunk előtérbe helyezi a környezetvédelmet, ezért vegyszereket, csak akkor használ, ha már más lehetőségünk nincs. Mi az a bió rovarirtás? A gőznek nagy szerepe van az élősködők, de leginkább az ágyi poloska irtásában. Egy speciális berendezéssel 180 C fokos gőzt fejlesztve juttatjuk be A Bió rovarirtás bejegyzés először Takarítás-duguláselhárítás-rovarirtás-én jelent meg.

A jobbikos politikus elmondta, felkészült arra is, hogy ezért elmozdíthatják a bizottság éléről és bíróság elé állítják, de vállalja ezt, mert

 

„képviselői esküje alapján mást nem tehet”. 
Ezt is olvassa el!
0
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva