Egészségügy

Vigyázat! Átverés!

Az MKB Bank az utóbbi időben tapasztalt új csalási módszerre hívja fel ügyfelei figyelmét, mellyel a csalók több pénzügyi intézmény ügyfeleitől próbáltak már személyes és banki termékekhez köthető adatokat telefonon megszerezni.

Az MKB Bank szerdai, MTI-nek küldött közleménye kiemeli: a csalók magyar nyelvű telefonhívásai azt a látszatot keltik, hogy a hívás a bankok létező, ügyfélszolgálati hívószámai valamelyikéről érkezett, a csalók a bankok munkatársaként mutatkoznak be.

Hirdetés

Duguláselhárítás Budapest


Telefonon arra hivatkoznak, hogy a hívott személy bankkártyás költéseit elutasították, és ennek okán bankszámla adatokat, internetbanki belépési kódokat kérnek el, valamint esetenként valamilyen hivatalos banki programnak látszó, de valójában kémprogramot tartalmazó alkalmazás letöltését ajánlják fel megoldásként.


Mint írták, az eddig azonosított telefonhívások alkalmával két hazai pénzintézet nevével, illetve ügyfélszolgálati hívószámaival visszaélve kíséreltek meg a csalók adatokat szerezni, de várhatóan további pénzintézetek nevében is kezdeményezhetnek ilyen hívásokat.
Az MKB Bank felhívta a figyelmet arra, a bankok soha nem kérnek ügyfeleiktől sem telefonon, sem e-mail útján érzékeny banki azonosító adatokat és jelszavakat.


Aki hasonló hívást tapasztalt, vagy a hívás során kiadta volna adatait, haladéktalanul jelezze az esetet az MKB Bank ügyfélszolgálati munkatársainak, hogy a szükséges intézkedéseket meg tudják tenni. A lakossági ügyfélszolgálat telefonszámán 06 (80) 333-660, a vállalati ügyfélszolgálat telefonszámán 06 (80) 333-770 vagy a külföldről hívható ügyfélszolgálati telefonszámon 36-1-373-3333 – közölte az MKB.

Hirdetés

Duguláselhárítás Budapest-Pest megye Eldugult? Hívjon azonnal! – +36 20 972 8007

  • Fordító akna
    by dugulaselharitas on 2024.04.17. at 14:36

    30-40 évvel ezelőtt, még annyira nem foglalkoztak a szennyvíz elvezetésével. Megfelelőnek tartották a sima fordítóaknás megoldást, tisztítónyílással, ami végül is egy kisméretű emésztő volt. Ezt is kik kellene váltani egy tisztító egységgel ellátott összekötéssel. A fordító után 15 méter kivezető szakasz következett, igen csak erőteljes dugulással. Mindenkinek könnyebb lenne. The post Fordító akna appeared first on Duguláselhárítás Budapest-Pest megye.

Megosztom