IV. kerület, Kerületi hírek, Rendőrségi hírek

Kitüntetés a hősöknek

A tavaly karácsonykor életveszélyesen megsebesített rendőrt és a támadót ártalmatlanító járőrtársát dr. Terdik Tamás r. dandártábornok, Budapest rendőrfőkapitánya 2021. február 2-án dicséretben és jutalomban részesítette.

A főkapitány példaként állította az állomány elé Lingvai Péter és Szarvas Erika r. őrmestereket, a IV. Kerületi Rendőrkapitányság járőreit, akik szüleik jelenlétében vehették át az elismerést.

A tábornok kiemelte: a parancsnoki kivizsgálás mindkét rendőr intézkedését jogszerűnek és szakszerűnek találta.

 • Jogos volt az önvédelem
  by ujpestinfo on 2021.03.05. at 13:30

  Befejezte az ügyészség a nyomozást az Újpesten megkéselt rendőr ügyében, a rendőrök jogos védelmi helyzetben voltak, a fegyverhasználat jogszerű, szakszerű és arányos volt, a késelő büntethetősége pedig a halála miatt megszűnt – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel. Szponzorált tartalom     Keresztes Imre a közleményében felidézte: az ügyben a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy és több ember sérelmére The post Jogos volt az önvédelem appeared first on IV. kerület – A Mi kerületünk.

 • Tiltott kaszinó a kerületben
  by ujpestinfo on 2021.02.16. at 09:08

  A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2021. február 12-én délután egy újpesti klubot ellenőriztek, ahol a jelenlévők két profi pókerasztalnál kártyáztak és ittak. Hirdetés A rendőrök az állítólagos születésnapi partin jelen lévő 18 embert előállították, közülük két férfit és egy nőt tiltott szerencsejáték szervezése bűntett megalapozott gyanújával hallgattak ki.  Mivel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről  szóló The post Tiltott kaszinó a kerületben appeared first on IV. kerület – A Mi kerületünk.

 • Folytatódik a budai fonódó villamoshálózat építése
  by ujpestinfo on 2021.02.13. at 11:46

  “Gőzerővel” folytatja a kormány Budapest fejlesztését: tovább építik a budai fonódó villamoshálózatot – jelentette be a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára szombaton a Facebook-oldalán. Hirdetés Ózonos fertőtlenítés     Fürjes Balázs közölte, a nagyközönségnek 2016 elején átadott budai fonódó villamoshálózat az elmúlt évtized egyik legnagyobb közlekedésfejlesztési sikere; a munkát most a Szent Gellért tértől délre, a Duna partján The post Folytatódik a budai fonódó villamoshálózat építése appeared first on IV. kerület – A Mi kerületünk.

Ezt is olvassa el!
0

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Hozzászólás lezárva