Gyilkosság a II. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált – írja a police.hu

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

Rózsadombi magazin II. kerület Rózsadomb közéleti magazinja

 • Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött?
  by rozsadombinfo on 2023.11.27. at 13:47

  Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én. A mintegy 24 méter magas, 80 centiméteres The post Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt – hogy honnan jött? appeared first on Rózsadombi magazin II. kerület.

 • Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére
  by rozsadombinfo on 2023.11.23. at 12:11

  Emléktáblával és koncertelőadással emlékezett meg a Kőbányai Önkormányzat Cerháti Zsuzsa születésénel és halálának évfordulója alkalmából. Emléktábla jelzi mostantól Kőbányán, a The post Emléktábla Cserháti Zsuzsa emlékére appeared first on Rózsadombi magazin II. kerület.

 • Vidnyánszky beadta lemondását
  by rozsadombinfo on 2023.11.13. at 18:26

  A pénteken történt színházi baleset miatt beadta a lemondását a Nemzeti Színház igazgatója. Az Index információi szerint olyan súlyos baleset The post Vidnyánszky beadta lemondását appeared first on Rózsadombi magazin II. kerület.

Megosztom