Gyilkosság a II. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált – írja a police.hu

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

Rózsadombi magazin Rózsadomb – A II. kerület közéleti magazinja

 • Gázkészülék szerelő Budapest
  by rozsadombinfo on 2022.11.15. at 20:46

  Szponzorált tartalom Andruk Imre gázkészülék szerelő vagyok. Szolgáltatásomat Hatvantól (Heves megye) számított 80 km-es távolságban vehető igénybe, így megkeresés esetén Budapesten is elérhető. Nyugodtan jelezze, ha onnan keres. Furcsának tűnik, de hiába van távolabb, attól még olcsóbb és gyorsabb is lehet. Ebben az esetben kérem hívja a +36 20 456 8680-as The post Gázkészülék szerelő Budapest appeared first on Rózsadombi magazin.

 • Térképen a mikromobilitási pontok
  by rozsadombinfo on 2022.11.14. at 19:44

  Folyamatos problémát jelentett az elektromos rollerek és az úgy nevezett mikromobilitást segítő közlekedési eszközök tárolása Budapesten. Volt olyan kerület, ahol be is akarták tiltani. A Fővárosi Önkormányzat mikromobilitási pontokat hozott létre. A mikromobilitási pontokat – más néven Mobi-pontokat – azért hozta létre a Főváros, hogy a felhasználók rendezetten tudják felvenni és The post Térképen a mikromobilitási pontok appeared first on Rózsadombi magazin.

 • Halott rendőreikre emlékeznek a fegyveres testületnél is
  by rozsadombinfo on 2022.11.01. at 13:10

  Az emlékezés virágai, koszorúk, és mécsesek fényei vezetnek bennünket vissza abba az időbe, amikor hőseink, szeretett kollégáink még közöttünk voltak. Mindenszentek és halottak napja alkalmából Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya és helyettesei elhunyt kollégáinkra emlékeztek. A vezetők a Megyeri úti sírkertbe Mátyás Balázs r. törzsőrmester sírját látogatták meg, és The post Halott rendőreikre emlékeznek a fegyveres testületnél is appeared first on Rózsadombi magazin.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.