Gyilkosság a II. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2021. február 1-jén 19 óra 20 perckor érkezett bejelentés, hogy haláleset történt egy II. kerületi lakásban.  

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy nő lakásukban megölte élettársát, majd magával is végezni próbált – írja a police.hu

Hirdetés

Takarítás – Duguláselhárítás – Rovarirtás

A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a 39 éves nőt a mentők kórházba vitték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

Hírek II. kerület Hírek II. kerület – A Mi kerületünk – Rózsadomb magazin

 • Energiaválság
  by rozsadombinfo on 2022.08.10. at 12:20

  Őrsi Gergely A magánterületen engedéllyel kivágott fákat az önkormányzat tűzifaként hasznosítja, ingyenesen elszállítja és ajánlja fel rászorulóknak, hogy kevesebb erdőt kelljen irtani. Kerületünkben kiemelten fontos, hogy megvédjük környezetünket és csökkentsük a klímaváltozás okozta károkat. Ezért kezdeményezek egyeztetést az új, lazított fakitermelési szabályozás kapcsán a Pilisi Parkerdő Zrt.-vel, hogy az új szabály ne vezessen tarvágáshoz, erdőirtáshoz. A közelgő energiaválság miatt sokan The post Energiaválság appeared first on Hírek II. kerület.

 • II. kerület – Beton helyett zöld – elkezdődött a Margit körút zöldítése
  by rozsadombinfo on 2022.08.04. at 14:15

  Őrsi Gergely 3248 db évelő és 1970 db hagymás növény ültetését kezdtük meg és legalább egy tucat fát fogunk ültetni az érintett területen, a Margit körút páros oldalán. Az elavult közműszabályok és térképek miatt rendkívül nehéz megfelelő helyet találni az ültetendő fáknak, viszont eljött az ideje, hogy szemléletváltással, a már máshol bevált módszerek alkalmazásával bizonyítsuk, van lehetőség a közművek megóvására The post II. kerület – Beton helyett zöld – elkezdődött a Margit körút zöldítése appeared first on Hírek II. kerület.

 • Újra ingatlan pályázat a Margit-negyedben
  by rozsadombinfo on 2022.08.03. at 18:16

  Őrsi Gergely Újabb 19 helyiség várja leendő bérlőjét a Margit-negyedben! Szeptember elejéig várjuk a pályázatokat azokra az ingatlanokra, amelyeket augusztus folyamán, a nyílt napokon tekinthetnek meg az érdeklődők. Az önkormányzati tulajdonban lévő helyiségek bérbevételére gazdasági társaságok, kulturális és civil szereplők, de akár magánszemélyek is vállalkozhatnak. A lista itt elérhető: https://www.margitnegyed.hu/listings/ Az önkormányzati projekt indulása, vagyis 2021. januárja óta, komoly lépéseket The post Újra ingatlan pályázat a Margit-negyedben appeared first on Hírek II. kerület.

Hozzászólok

hozzászólás lezárva.