morgató próba

Országos morgató próba

Február 1-jén, hétfőn délelőtt 11 órától a lakossági riasztórendszer (MoLaRi) csökkentett üzemű, úgynevezett „morgató” próbájára kerül sor.

Részletes információ a MoLaRi rendszerről itt található: https://www.katasztrofavedelem.hu/49/molari-rendszer

A tudnivalók között, letölthető táblázatban a MoLaRi rendszer 2021-ben esedékes szirénapróbáinak tervezett időpontjai is szerepelnek.

Budapest Magazin Budapest kulturális, közéleti és szórakoztató magazinja

  • Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból
    by budapestinfo on 2024.04.17. at 10:35

    Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év The post Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból appeared first on Budapest Magazin.

  • Mi tegyek ha eldugult a WC ?
    by budapestinfo on 2024.04.17. at 08:38

    Amikor egy WC eldugul, néhány alapvető lépést követhetsz, hogy megpróbáld megszüntetni a problémát: Az egyik legkézenfekvőbb megoldás a vécépumpa használata. The post Mi tegyek ha eldugult a WC ? appeared first on Budapest Magazin.

  • Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?
    by budapestinfo on 2024.04.17. at 08:35

    Az angolozz.hu tulajdonosát Molnár Bertalant kérdeztük, miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online The post Miért érdemes online úton nyelvet tanulni? appeared first on Budapest Magazin.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Budapest Magazin.

  • Milyen gumiabroncsot ajánlanak a szakemberek a városi közlekedéshez?
    by budapestinfo on 2024.04.15. at 12:56

    Szponzorált tartalom Új gumiabroncs vásárlásakor rengeteg dolgot kell szem előtt tartani. A tévhitekkel ellentétben nem elég, ha eldöntjük, hogy milyen The post Milyen gumiabroncsot ajánlanak a szakemberek a városi közlekedéshez? appeared first on Budapest Magazin.

Megosztom
  Duguláselhárítás Budapest