•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A megmosott, meghámozott padlizsánt vékony szeletekre vágjuk és egy főzőedényben a vágott vöröshagymával együtt margarinon, fedő alatt puhára pároljuk. A felpuhult zöldségfélét főzőkanállal vagy turmixgéppel péppé törjük, majd hozzá keverjük a letisztított apróra összevágott keményre főtt tojást és az ízesítőket. Jól kikeverjük és tálalás ellőtt legalább egy órára hűtőbe tesszük.
Nekem pirítóssal ízlik a legjobban.
Energiaérték: 424 Kj /101 kcal) fehérje:3,9 g, zsír 6,7 g, szénhidrát 6,2 g.

Az adag 1 főre
100g. tisztított padlizsán
1 tojás
1 gerezd fokhagyma
1 kisebb fej vöröshagyma
őrölt fehér bors, mustár, só, citrom, rozmaring

Még több receptért nézz körbe itt

Ezt is olvassa el!
Sport és hőség – Mit igyunk?

Érdemes speciális sportitalokat inni?

Labancz Lilla megint villantott

Az Amerikában élő magyar színésznő az Álom.net szereplője szereti megmutatni szinte minden porcikáját.

Csirkemell tojásos, sajtos, fűszeres masszával

Hozzávalók 1 adagra: 200 g csirkemell (240 kalória, 45 g fehérje, 0 g ch) 40 g basmati rizs (144 kalória, Tovább

Bochkor újra lő

Bochkor azóta nem rádiózott, hogy az NMHH nem hosszabbította meg a Music FM (és a Sláger Rádió) frekvenciaengedélyét

Majka befejezte, Köllő villantott

Arold Péter Hat év zsűrizés után Majka úgy döntött befejezi a Sztárban sztár című műsor zsűrizését. Facebook bejegyzésében el is Tovább

Schwarzi köszöni jól van, kémkedni fog

A történet egy világméretű kémkaland, melynek középpontjában egy apa és lánya állnak

Ki emlékszik Molnár Anikóra?

Szalma Bori Anikó, ha éppen mást nem csinál, füvet nyír, és mivel a meleg is nagy, mindezt lenge öltözékben. Ha Tovább

Pintér Tibor tagadja a vádakat és perrel fenyegetőzik

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója, Pintér Tibor a minap alaposan ellátta egyik beosztottja baját

Bochkor Gábor tegnapja

Arold Péter Tegnap visszatért a média állítólagos mindenkori reggeli sós nagyágyúja, Bochkor Gábor. Volt szerencsém az autóban belehallgatni a reggeli Tovább

0 0 vote
Article Rating

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments