•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Arold Péter

Tegnap visszatért a média állítólagos mindenkori reggeli sós nagyágyúja, Bochkor Gábor. Volt szerencsém az autóban belehallgatni a reggeli szeánszába, keresve a másfél évvel ez előtti rádióst. Nem véltem felfedezni nagy előrelépést az eddigi Bumerángos műsorához, de az biztos, hogy hű maradt hozzá. Visszatért, mint a bumeráng, ha eldobják.

  

Évtizedekkel ez előtt a Calypsó rádió és utódai is ismertek voltak számomra, betöltötték azt a szerepet amit szántak nekik. Bocsi megkerülhetetlen reggeli rádiós, hosszú ideig nem lehet mellőzni egy ilyen műsorból. Ettől függetlenül hiányzik Hepi Endre – alias Lukács Zsolt – és Hudák Anita, mert jó műsort csináltak. Szerencsére nem maradtak műsor nélkül, mert a stáb a Manna FM-en folytatja a rádiózást, de azért azt valjuk be, nem ugyan az.

Örömmel mondtunk igent a Manna FM felkérésére, azt gondolom, hogy nagyon sok hallgató szerette, amit eddig csináltunk, bízom benne, hogy sokan követnek bennünket erre a frekvenciára. Mindent el fogunk követni, hogy egy színvonalas, szórakoztató, tartalmas műsort csináljunk”

Nem mindenki örült a nagy mágus visszatérésének és erről a vélemények is megoszlanak.

„Ohhh, ne már! Az eddigi páros nagyon jó volt, imádtam a műsorokat. Hát ezentúl csak 10 óra után kapcsolom be rádiót! (Bocsánat az őszinteségemért)”

Bochkor világ életében megosztó személyiség volt, de azt senki nem tudja elvenni tőle, amit eddig létrehozott ebben a műfajban. Innen is sikeres folytatás kívánok neki a jövőjével kapcsolatban.

 

Ezt is olvassa el!
Vannak helyek ahol ezt vagyonmentésnek hívják

A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg

A Mars mintáit néhány év múlva már a Földön lehet vizsgálni

A múlt hónap elején  a Marsra indult amerikai szonda egyik legfontosabb feladata előkészíteni, hogy a bolygón vett mintákat néhány év Tovább

A Facebook elhagyja Európát?

No azért nem eszik olyan forrón a kását, még akkor sem, ha ezt lengette be az amerikai óriásvállalat az európai Tovább

A szüzességről

A fiatalok negyede nem védekezik a szüzessége elvesztésekor Nagy-Britanniában

Arató Gergely megkérdezte

Arold Péter Arató Gergely megkérdezte a rendőrség nyomozást indított Mészáros Lőrinc válóperének ügyében. Persze nem arról van szó, hogy a Tovább

James Bond létezett

A lengyelek jártak utána, hogy a James Bond regényekből ismert és az abból készített filmek főszereplője valóban élt.

A tagadók egyik zászlóshajója

Ezeket az embereket nem érdekli, hogy a másik mit gondol, vagy mitől védené meg hozzátartozóit.

Bedugult a főváros – írja az origo.hu

Arold Péter Karácsony Gergelyt citálják  címlap sztorijukba az origo.hu kormányközeli portálon Budapest iskolakezdési napján. A hetekkel ezelőtt bevezetett forgalomcsillapító rendeletekben Tovább

Bödőcs Tibor 11 percese

Az ismert humorista most a szokásosnál is hosszabb híradóval jelentkezett. Nem kímélte egyik oldalt sem.

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.