Bochkor Gábor tegnapja

Arold Péter

Tegnap visszatért a média állítólagos mindenkori reggeli sós nagyágyúja, Bochkor Gábor. Volt szerencsém az autóban belehallgatni a reggeli szeánszába, keresve a másfél évvel ez előtti rádióst. Nem véltem felfedezni nagy előrelépést az eddigi Bumerángos műsorához, de az biztos, hogy hű maradt hozzá. Visszatért, mint a bumeráng, ha eldobják.

 



 

Évtizedekkel ez előtt a Calypsó rádió és utódai is ismertek voltak számomra, betöltötték azt a szerepet amit szántak nekik. Bocsi megkerülhetetlen reggeli rádiós, hosszú ideig nem lehet mellőzni egy ilyen műsorból. Ettől függetlenül hiányzik Hepi Endre – alias Lukács Zsolt – és Hudák Anita, mert jó műsort csináltak. Szerencsére nem maradtak műsor nélkül, mert a stáb a Manna FM-en folytatja a rádiózást, de azért azt valjuk be, nem ugyan az.

Örömmel mondtunk igent a Manna FM felkérésére, azt gondolom, hogy nagyon sok hallgató szerette, amit eddig csináltunk, bízom benne, hogy sokan követnek bennünket erre a frekvenciára. Mindent el fogunk követni, hogy egy színvonalas, szórakoztató, tartalmas műsort csináljunk”

Nem mindenki örült a nagy mágus visszatérésének és erről a vélemények is megoszlanak.

„Ohhh, ne már! Az eddigi páros nagyon jó volt, imádtam a műsorokat. Hát ezentúl csak 10 óra után kapcsolom be rádiót! (Bocsánat az őszinteségemért)”

Bochkor világ életében megosztó személyiség volt, de azt senki nem tudja elvenni tőle, amit eddig létrehozott ebben a műfajban. Innen is sikeres folytatás kívánok neki a jövőjével kapcsolatban.

 

Megosztom
  Miért érdemes online úton nyelvet tanulni?