•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A nyomozók őrizetbe vették azt az 55 éves férfit, aki a nyomozás adatai szerint egy budaörsi házban egy bárddal megsebesítette, és kirabolta két ismerősét.

Négy nappal az eset után egy helyi férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy őt és lakótársát egyik ismerősük 2020. augusztus 21-én délelőtt budaörsi otthonukban bántalmazta.A nyomozás adatai szerint a helybéli férfi a lakatot leverte, így jutott be az ingatlan udvarára, majd ezt követően a házba. Az ottlakóktól cigarettát, italt és pénzt követelt, ám mivel nem engedelmeskedtek neki, rájuk támadt, mindkettőjüket ütni, rugdosni kezdte, majd távozott a helyszínről. Az elkövető kis idő múlva egy bárddal a kezében jelent meg újra a háznál, és ahogy bejutott, tovább folytatta a két férfi bántalmazását. A két férfit egymás után rugdosta és ütötte ahol érte, közben pénzt követelt tőlük. Az egyik sértett pár ezer forintot átadott támadójának, aki célját elérve továbbállt, miközben a másik sértett pár tízezer forintját is elemelte.

A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, aminek eredményeképpen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható P. Ernőt, aki kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését tagadta, és panaszt tett.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az 55 éves férfivel szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – folytatja le az eljárást, illetve szakértők bevonásával vizsgálják, hogy további bűncselekmények megvalósultak-e.

Ezt is olvassa el!
Új adathalász módszerrel térítik el a felhasználót a Facebook-on

A közelmúltban egy új csalási módszer jelent meg az egyik legnagyobb közösségi média oldalán

Természetvédelmi területen termesztett “mariskát”

Cannabisnak látszó növényekkel teleültetett – ültetvényt találtak.

Gyermekprostitúció Budapesten

A BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói egy életveszélyt okozó testi sértés ügyében folytattak nyomozást, amikor olyan információk merültek fel, hogy az Tovább

Varázsdohányt árultak a Bosnyákon

Arold Péter A térfigyelő központban figyeltek fel arra a nőre, aki a gyanú szerint varázsdohányt adott el több fogyasztónak a Tovább

Operatív törzs: több vendéglátóhely szándékosan szegi meg a szabályokat

Még mindig vannak olyan vendéglátóhelyek, ahol a tulajdonosok szándékosan megszegik a védelmi intézkedéseket

Lenyúlták a bankszámláját

A páros munkáját a banki ügyintézőn kívül még két férfi - H. János és F. László - segítette

Verekedés a Dagály strandon

A rendőrség csoportos garázdaság miatt nyomoz

Rendőr alezredesen kattant a bilincs

A felmerült tények szerint, az egyik volt rendőr alezredes vádlott pénzt ajánlott fel vádlott társának

Gyíkosság Csepelen?

Holtan találtak egy férfit egy csepeli házban

0 0 vote
Article Rating

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments