Rendőrségi hírek

Felismerték és elkapták a kőbányai fosztogatót

A kőbányai rendőrök felismerték és elfogták azt a férfit, aki kirabolt két járókelőt a X. kerületben.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi 2020. február 17-én délelőtt Budapest X. kerületében, egy Üllői úti kapualjban kitépte egy idős asszony nyakláncát. A sértett elveszítette az egyensúlyát és a földre esett. Ezután az idős asszony segítségért kiabált, mire az elkövető befogta a száját és a földre nyomta, majd elszaladt a helyszínről.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Jánost kétrendbeli rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként 2020. június 10-én. A rendőrök a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Kőbányai magazin X. kerület Kőbánya közéleti magazinja

  • Választási tanácsok
    by kobanya on 2024.04.21. at 12:12

    Asztalos Árpád Egy dolgot tisztázzunk. Hiába vannak látszólag tisztességes képviselőjelöltjei a Fidesznek, a szavuk nem ér semmit. Ugyanis a Fidesz A Választási tanácsok bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

  • Angolozz.hu
    by kobanya on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik A Angolozz.hu bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by kobanya on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált A Tovább folyik az adok-kapok bejegyzés először Kőbányai magazin X. kerület-én jelent meg.

Megosztom

1 hozzászólás

  1. Gyors munka!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.