Valaki felszedte a terelést a félkész útszakaszon a Budakeszi úton

A Korányi Kórház vízbekötési rekonstrukciója váratlan akadályba ütközött. Egy eddig ismeretlen személy az útburkolat felújítása miatt kihelyezett terelő eszközöket és irányítóberendezéseket önhatalmúlag elbontva a még félkész útszakaszra engedte a forgalmat.

A Fővárisi Vízművek közleményben jelezte, hogy emiatt esetleg csúszhat a határidő és újra korlátozásokat kell bevezetni a gépjárművek számára.

 



 

Bár a Korányi Kórház tartalékbekötésének cseréje és a kapcsolódó útburkolat-helyreállítása során a Fővárosi Vízművek szakemberei és az utómunkákat végző alvállalkozók mindvégig tartani tudták az előzetes ütemtervet, és szerdán megtörtént a Budapest irányába tartó útpálya aszfaltozása, ismét korlátoznunk kell majd a forgalmat a Budakeszi úton.

Sajnálatos módon szerdán délután számunkra ismeretlen személy eltávolította a friss aszfaltot védő kerítőelemeket és megszüntette a jelzőlámpás, félpályás terelést. Munkatársaink a lehető leggyorsabban visszaállították a lezárást, de az addig eltelt időben történt forgalmi terhelés a szükséges technológiai kötési idő betartásának elmulasztása miatt a burkolat felületének sérülését eredményezte, ami csak újabb útbontással és forgalomkorlátozással javítható ki.

Csütörtökön az aszfaltozás a Budakeszi felé vezető oldalon folytatódik, és a szükséges technológiai kötési idő elteltével, késő estétől ismét mindkét sávot birtokba vehetik az autósok. A Fővárosi Vízművek számára jelentős károkat okozó elkövető miatt azonban a hétvégét követően ismét fel kell bontani, majd újra kell aszfaltozni a Budapest irányába vezető félpályát, a közlekedési rend újbóli korlátozásával a Budakeszi út – Pihenő út kereszteződésénél. Ezért a társaság ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz.

Őszintén sajnáljuk és felháborítónak tarjuk, hogy valaki önkényes magatartása miatt ismét korlátozást kell majd bevezetnünk! Egyúttal köszönjük a közlekedők eddigi türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek

Megosztom