•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A veszélyhelyzetre való tekintettel a kerületi Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ és tagintézményei is bezárták kapuikat.

Az előadásokra megvásárolt  jegyek visszaválthatóak a Kulturális Központ jegypénztárban 2020. szeptemberétől. Az interneten vásárolt jegyek – amennyiben addig nem lettek visszaváltva a pénztárban – szeptembertől visszaváltásra kerülnek.
Alábbiakban az intézmény jövőbeli működésével kapcsolatos közleménye olvasható:

A világot sújtó újfajta koronavírus-járvány terjedése mindannyiunk életét megváltoztatta. Kulturális központunk és tagintézményei március 12. óta zárva tartanak. A kialakult vészhelyzet a szakemberek szerint hónapokig is eltarthat. Mi addig is a háttérben tovább munkálkodunk. Elmaradt programjaink többségét későbbi időpontban, várhatóan ősztől folyamatosan tartjuk meg. Ahol már sikerült új időpontot kitűzni, ott meghirdettük újra az eseményt. Figyeljék weboldalunkat! Amit már tudunk: A Dumaszínház AllStars előadásának új dátuma október 16. Az Apacuka együttes gyerekkoncertje október 17-re került át. A már megvásárolt jegyek érvényesek az új időpontra!

Mi a közösség erejében hiszünk. Az Önökkel közösen kialakított helyi közösségünk jól működik, köszönjük folyamatos jelenlétüket intézményeinkben. Most ideiglenesen új érintkezési formát kell találnunk. Erre az online tér a legalkalmasabb. A következő hetekben Facebook oldalunkon folyamatos frissülő tartalmakkal várunk mindenkit. Elindultak online tanfolyamaink, a múlt héten követhették fazekas szakkörünket, zumba óránkat, otthoni edzéstippeket kaphattak edzőinktől, helytörténeti érdekességeket osztottunk meg, beindult az online környezettudatos kézműves szakkör és a sor a következő napokban tovább bővül.

Örülnénk, ha kapuinkat újra kitárhatnánk Önök előtt, de most magunk, családunk, illetve szűkebb és tágabb környezetünk érdeke, hogy mindenki, aki csak teheti, MARADJON OTTHON! Közösségünk legnagyobb ereje most abban mutatkozzon meg, hogy vigyázunk egymásra!

A kultúra otthonunkban is elérhető, a kényszerpihenő idején olvassunk sokat, nézzünk felvételről színházi előadásokat, koncertfelvételeket, hallgassunk zenét. Mi is közzétesszük közösségi oldalunkon az elmúlt időszak programjainak legszebb pillanatait, nézegessék képeinket, beszámolóinkat, videóinkat. Idézzük fel együtt közös élményeinket!

Találkozzunk a virtuális térben! Kövessenek minket!

Győrffy László
igazgató

korosi.org

Címlapfotó: Arold Imre

Ezt is olvassa el!
Álombudi a Kertvárosban

Szeretnék egy bővebb és átfogó tájékoztatást adni a játszótér mellett telepítés alatt álló köztéri nyilvános illemhellyel, a beruházás előzményeivel, jelenlegi Tovább

Tiz milliós adomány Kőbányának

Tízmillió forintot kapott rendkívüli adományként Kőbánya a Drehertől

Tűz Kőbányán

Elektromos hulladék – közöttük nagy mennyiségű hűtőgép – gyulladt ki Budapest X. kerületében

Elkapták a kőbányai fosztogatót

A kőbányai rendőrök felismerték és elfogták azt a férfit, aki kirabolt két járókelőt a X. kerületben. A rendelkezésre álló adatok Tovább

Elképesztő állapotok Kőbánya határában

Nem akarunk tippeket adni, de mindenesetre elég meglepő, hogy a szanaszéjjel hagyott árut senki sem őrzi

Sportliget Kőbánya – A kerület előkészítette a beruházás következő ütemét is

A sportolók biztonságára helyezte a hangsúlyt Kőbánya vezetése a Sportliget fejlesztésének második ütemében

Lezárták a nyomozást

Lezárták a Harmat utcai gyilkosság nyomozását

Baleset a Jászberényi úton befelé

Baleset történt a Jászberényi úton Kőbánya felé a Kossuth nyomdánál. 

Ha érdekesnek találtad, írd meg véleményed

Comments are closed.