villamospálya felújítás a Határ útnál

Pótlóbusz közlekedik a 42-es villamos helyett annak teljes vonalán 2019. november 4-től 15-ig, mert a BKV Zrt. a villamospálya szükséges javítási munkáit végzi a Ferde utcában a Határ úti csomópontnál. A pályajavítási munkákhoz kapcsolódó további változás, hogy az 52-es villamos Határ úti végállomását a Határ út elejére, az Ady Endre út kereszteződéséhez helyezik át.

November 4-től, hétfőtől 15-ig, péntekig a 42-es villamos helyett a teljes vonalon villamospótló busz közlekedik. A villamosvonallal azonos útvonalon közlekedő pótlóbuszra a villamosmegállókban lehet felszállni, kivéve a Határ út M végállomást: a pótlóbuszok a szálloda elől, a 99-es autóbusz Pesterzsébet irányú megállójából indulnak. A pótlóbusz útvonala és megállóhelyei a BKK FUTÁR alkalmazás térképes felületén: http://futar.bkk.hu/route/BKK_3420.

Az 52-es villamos Határ út M végállomását ugyanerre az időszakra áthelyezik: a villamosokra a Határ út elején, az Ady Endre út kereszteződésénél lehet felszállni.

Az építési munkák idejére lezárják a közúti forgalom elől a Ferde utcából a Mátyás király utcába balra kanyarodó forgalmi sávot, továbbá ideiglenesen megállási tilalmat vezetnek be az Ady Endre út és a Vas Gereben utca, valamint a Vas Gereben utca és a Tóth Árpád utca kereszteződésénél 20-20 méteres hosszon.

Budapesti Közlekedési Központ

Megosztom

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.