Állásbörze a XI. kerületben

Több mint 1500 álláshellyel várja az érdeklődőket Budapest Főváros Kormányhivatala az Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt keretében szervezett állásbörzéjén, 2019. október 4-én az Újbudai Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

A kormányhivatal Foglalkoztatás Főosztálya az Út a munkaerőpiacra elnevezésű kiemelt projekt (VEKOP-8.1.1-15-2015-00001) keretében állásbörzét rendez, amelynek célja a munkaadók és munkavállalók közötti kapcsolatfelvétel elősegítése, valamint a közvetlen, személyes találkozásra való lehetőség biztosítása. Az állásbörzén az érdeklődő álláskeresőknek bemutatjuk az Út a munkaerőpiacra projekt által nyújtott lehetőségeket. A projekt a fővárosban a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, forrása az Európai Szociális Alap (ESZA) és a nemzeti társfinanszírozás által biztosított összeg.

Az állásajánlatok mellett a látogatók tájékozódhatnak a a VEKOP-8.1.1-15 projekt keretében elérhető támogatási lehetőségekről, lesz munka-, pálya- és álláskeresési tanácsadás, munkaerőpiaci információnyújtás és EURES tanácsadás is.

Időpont: 2019. október 4. (pénteken) 9 órától 12 óráig

Helyszín: Újbuda Polgármesteri Hivatal tanácsterme (1113 Budapest, Zsombolyai utca 5.)

Jelentkezési lap

Meghívó munkáltatók részére

További információért forduljon Budapest Főváros Foglalkoztatási Főosztály felé a foglalkoztatas.fovaros@ffo.bfkh.gov.hu e-mail címen vagy az (1) 477-5718-as telefonszámon.

Hatékonyabb elhelyezkedése érdekében önéletrajzát hozza magával!

A rendezvény helyszínét Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata és az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. biztosítja.

(BFKH Sajtó)

Megosztom

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.