Vélemény – Miért ilyen gyenge a forint

Miért annyi a forint, amennyi.

Írom mi fog történni:

A vásárló erő a lényeg. Az pedig elég gyenge és szándékosan. A többi duma. Pontosan tudni vélem, hogy mi áll a háttérben. Az ország kivezetése az EU-ból, a forint megtartására játszanak. Követve az angol példát. De azért, mert megvertük őket 4 góllal, még gazdaságilag jobb lábon állnak. Jön a rubel elszámolás, a visszarendeződés.

Európa nagyhatalmi része már nehezen tartja fenn a nyersanyag nélküli gazdaságát.

Az a rengeteg aranykoronás föld, ami a kormány közeli vállalkozókhoz került, hamarosan újra termőre fordul, a sertés ágazat berobban, a szarvasmarha tenyésztése az egekbe szökik. Felépítik Paks II-őt, Magyarország gázraktározó és készletező szerepe megugrik.

A kiskereskedelmi láncok magyar kézbe kerülnek, a felnövő fiatalság számára biztos pont lesz a saját hazájában maradni és itt elkölteni a megkeresett pénzét.

Horvátországban elindítjuk a kikötőnket, Kínából A Belgrád Budapest vonalon fog Európába özönleni az árujuk. És a többi és a többi.

Ez utópia lenne? Akkor most vegyetek elő egy borítékot, a hozzászólásomat nyomtassátok ki és tegyétek bele, majd 2030-ban vegyétek elő és mutassátok meg az unokátoknak.

Mert MINDEN megtörténhet és annak ELLENKEZŐJE is.

Megosztom