2022-ben is ingyenes strand Káptalanfüreden

A 8. kerület strandja a vasút Káptalanfüred megállójától 3 perc sétára található a Sirály utcában. A strand minden nap 9-19 óra között tart nyitva.

A Józsefvárosi Önkormányzat káptalanfüredi gyermeküdülőjéhez tartozó strand várja a józsefvárosiakat. A strandot minden 8. kerületi állandó és ideiglenes lakcímmel rendelkező ingyen igénybe veheti. Továbbá, aki rendelkezik állandó vagy ideiglenes lakcímmel, plusz 1 főt bevihet magával ingyenesen a strandra.

Hatalmas, gyönyörű ligetes part, tisztaság, gondozott pázsit, jókora stég, grillezésre, bográcsozásra alkalmas közösségi tér, gyermekjátszóterek homokozóval, strandröplabda pályával, hintákkal és drótkötél csúszó pályával. Minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy családok, baráti társaságok jól érezzék magukat a Balaton mellett.

Hol található és hogyan közelíthető meg a strand?

A 8. kerület strandja a vasút Káptalanfüred megállójától, mindössze 3 perc sétára található a Sirály utcában. A strand előtt gépkocsival ingyenes a parkolás.

Mikor van nyitva?

A strand minden nap 9.00-19.00 óra között tart nyitva.

Van-e büfé, bolt a strandon?

A strandon büfé, bolt nem üzemel.

Van-e lehetőség megszállni, sátorozni?

Sátorozásra sajnos nincs lehetőség. Szálláshely nem áll rendelkezésre.

További információ, felvilágosítás: udultetes@jkn.hu

Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    on 2024.04.17. at 15:38

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik nyelveket szeretnének tanulni. Az online nyelvtanulás egyre népszerűbb világszerte, aminek The post Angolozz.hu appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:30

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:42

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Ágyi poloska irtás
    on 2024.04.03. at 10:31

    Az ágyi poloska egy igazi rémálom lehet. Nemcsak kellemetlenséget okoz, de a pénztárcánkat is megterheli az ágyi poloska irtás költsége. De vajon lehet-e olyan megoldás, amely hatékony és olcsó? Ebben The post Ágyi poloska irtás appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom