Segítsen, ha felismeri

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/823/2022. bűnügyi számon kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. május 8-án pár perccel 7 óra előtt egy II. kerületi téren, egy padon alvó férfitől elvette mobiltelefonját.

 A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​​

További rendőrségi hírek a Budapest Magazin Facebook oldalán

Rózsadombi magazin Rózsadomb, Pasarét közéleti magazinja

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by rozsadombinfo on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. https://youtu.be/C9u3UPBDE9Y Vitézy Dávid The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Rózsadombi magazin .

  • Duguláselhárítás Budapest
    by rozsadombinfo on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Rózsadombi magazin .

  • Házikedvenceink veszélyben?
    by rozsadombinfo on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Rózsadombi magazin .

Megosztom