Jaj, de nagyon savanyú a szőlő – Reagálás Barkóczi Balázs (DK) nyilatkozatára

Az ember fia nem is foglalkozna ilyenekkel, de amikor a regnáló hatalom a neki passzoló MTI OS csatornáján adja le a közleményét tényleg óvodában érzi már magát az állampolgár.

Az óvodában nem találkozik a szülő ilyen helyzetekkel, ott legfeljebb a játékokon megy a vita, míg Magyarország politikai elitje sikeresen odáig csúszott, hogy a közpénzből fenntartott és jobb sorsra is érdemes MTI-n keresztül üzengessenek egymásnak, egy eleve közpénzből finanszírozott felvonulással kapcsolatban.

Jaj, de nagyon savanyú a szőlő a baloldalnak, kórusban támadják a Békemenetet, mert szembesültek vele, hogy amíg a nemzeti oldalon több százezren ünnepeltek együtt és álltak ki Magyarországért, addig a baloldalra már a saját szimpatizánsaik se kíváncsiak.

Hiába állnak ki egy színpadra kéz a kézben, már a saját szavazóik sem hisznek nekik, mert mára egyértelmű, hogy Gyurcsány bedarálta a baloldali pártokat és ő akar visszatérni a hatalomba. Nincs két baloldal. Egy baloldal van. A Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal csak a legújabb kiadás.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó-Fidesz

(OS)

Persze semmi csodálatra méltó nincs ebben a dologban, hiszen választások jönnek, így a hatalom kihasználja és felhasználja a teljes fegyverzetét.

Barkóczi arra szólította fel a békemenetet szervező Civil Összefogás Fórumot (CÖF), hogy hozzák nyilvánosságra a békemeneten használt buszok bérleti szerződéseit. Október 23-án az állami cégek támogatásaiból működő CÖF százezres tömeget hozott össze Budapesten, de olyan sok résztvevő érkezett vidékről szervezett buszokkal, hogy a járművek a Rákóczi utat, a Kossuth Lajos utcát és a Nagykörút egyes szakaszait is teljesen beterítették – 444.hu

Az Astoriától az Uránia mozi utánig álltak a buszok, a másik irányba pedig majdnem az Erzsébet hídig. 155 nagy buszt és 45 mikrobusz volt ezen a szakaszon. Ez darabonként csak 57, illetve 9 fővel számolva több mint 9000 ember, aki amúgy lehet, hogy legfeljebb otthon hallgathatta volna Orbán gyomorforgató beszédét.ezalenyeg.hu

  Ad le a voksod!

Címlapfotó: ezalenyeg.hu

Megosztom