11,4 milliárd forintos kormányzati támogatást kap az Óbudai Egyetem

11,4 milliárd forintos kormányzati támogatást kap az Óbudai Egyetem campusfejlesztési projektjének előkészítésére – derül ki a Magyar Közlöny mai számából.

A campusfejlesztési beruházás előkészítése érdekében a kormány 11,4 milliárd forintos forrást biztosít az Óbudai Egyetemnek a fejlesztés tervezésére, a tervezéshez kapcsolódó mérnöktanácsadói szolgáltatásra, valamint a beruházáshoz kapcsolódó egyéb előkészítési feladatokra a 2021–2024. években – olvasható a mai Magyar Közlönyben – írja a portfolio.hu

A forrást az idei évvel kezdődően négy részletben biztosítják, melynek nagyobb részletei csak 2022-től kerülnek kifizetésre. Az idei és jövő évben a többletforrást a Gazdaság-újraindítási Alapból folyósítják.

A határozat értelmében a beruházás megvalósításával összefüggő közigazgatási hatósági ügyek nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű ügyeknek nyilvánítandóak.

Óbudai magazin III. kerület Óbuda közéleti magazinja

  • Még az idén elkezdhetik a Flórián téri felüljárók felújítása
    by obuda on 2024.03.27. at 15:47

     A Fővárosi Közgyűlés mai ülésén megszavazta a beruházás megvalósításához szükséges forrás biztosításáról szóló megállapodást, így várhatóan még az idén elkezdődik a The post Még az idén elkezdhetik a Flórián téri felüljárók felújítása appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    on 2024.03.24. at 19:57

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

  • Körözési toplista
    on 2024.03.24. at 15:20

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Óbudai magazin III. kerület.

Megosztom