Raktártűz Kerepesi út

Egy földszintes raktárépület gyulladt ki a Kerepesi úton – frissítve

Egy földszintes raktárépület gyulladt ki Budapest VIII. kerületében, a Kerepesi úton vasárnap este. Az épület tetőszerkezete gyulladt kitájékoztatta portálunkat a Katasztrófavédelem

A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a lángok eloltására, mintegy 20 tűzoltó gépjárművel közel 100 tűzoltó végezte a tűzoltást.

Az épület mellett egy irodaépület áll, arra nem terjedtek tovább a lángok. A legmagasabb riasztási fokozatot rendelte el a tűzoltás vezetője. A lángok elleni harcot jelentősen nehezítette, hogy az épület tetőszerkezete fából készült, nagyon gyorsan terjedtek a lángok. A viharos szél fokozta a tűzterjedést.

Az oltás jelenleg is folyamatban van.

Frissítés

Olvasói fotó délután 6 órakor készült, az oltás még mindig tart


Józsefvárosi magazin VIII. kerület Józsefváros közéleti magazinja

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    on 2024.03.20. at 13:25

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi párt jelöltéhez. E levéllel kapcsolatban Facebook oldalán is bejelentést tett. The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • Gyilkosság a kerületben
    by jozsefvarosmagazin on 2024.03.20. at 09:15

    Bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. március 20-án 7 óra 42 perckor, hogy Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban megöltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megtalálták The post Gyilkosság a kerületben appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

  • A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna
    on 2024.03.14. at 21:41

    Szponzorált tartalom Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián. Magyarországon a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest, valamint a Hotel Vinifera The post A palota, mely Csipkerózsika álmát is kényelmesebbé tette volna appeared first on Józsefvárosi magazin VIII. kerület.

Megosztom
  Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre