Ágyi poloska irtás Budapest

Ágyi poloskával találkozni az egyik legnagyobb bosszúság

Miért szereti jobban az egyik embert, mint a másikat, mondjuk az ágyi poloska?

Ágyi poloskával találkozni az egyik legnagyobb bosszúság, ami a nyaralóval a szálláshelyen történhet. Azon túl, hogy a csípése kifejezetten kellemetlen, sajnos roppant egyszerűen haza is lehet szállítani a poggyásszal, ahol aztán nem kis erőfeszítésbe és időbe kerül a kiirtása.

Éppen ezért, ha a szálláshelyen, legyen az egyébként bármennyire tiszta és rendezett, a matracon, az ágykereten gyanús fekete pöttyök találhatók, érdemes a nappal a rejtekhelyén megbúvó élősködő jelenlétére gyanakodni, és inkább elmenekülni onnan.

Szponzorált tartalom

agyipoloskairtasbudapest.hu ágyi poloska irtás budapest

  • Innováció az ágyi poloska irtásban
    by mrhalyog on 2021.03.25. at 23:38

    Ezt a kezelésünket egy speciálisan ágyi poloska ellen kifejlesztett, forradalmi, 180 fokos szárazgőzt előállító berendezéssel végezzük, amely a forgalomban lévő irtószerekkel szemben az ágyi poloska minden létformáját megöli (a petéket is!!!). A vegyszermentes irtás még az irtószeres irtásnál is nagyobb precizitást igényel, mivel a kezelendő felületeken centiméterről-centiméterre kell végigmenni, hogy az eredmény kifogástalan legyen. A … Olvass tovább A Innováció az ágyi poloska irtásban bejegyzés először agyipoloskairtasbudapest.hu-én jelent meg.

Azok a párok, akiknek nem sikerült elkerülniük a rovart, olykor azt tapasztalhatják, hogy bár ugyanabban a szobában, sőt ugyanabban az ágyban töltötték az éjszakát, másnap az egyikőjük szenved a csípésektől, míg a másikukon nem lelik a nem várt éjszakai vendég nyomait. Magyarázat gyanánt ebben az esetben is különféle teóriák születtek, természetesen itt is felmerült a vércsoport kérdése, de úgy tűnik, hogy nem az jelenti a megoldást.

Az ágyi poloskák is a hőmérséklet és a szén-dioxid-kibocsátás alapján detektálják vacsorájukat. Amire viszont a kutatók rámutattak, az az, hogy szeretik azokat a pontokat, amelyeken a lehető legkevesebb nehézségbe ütköznek a táplálkozás során. A hajban, szőrben nehezebben mozognak, előnyben részesítik a puhább részeket (a rendszerint keményebb sarkat például általában békén hagyják), valamint a fedetlen testrészeket.

Utóbbi talán arra enged következtetni, hogy tetőtől talpig be kell öltözni, és így távol lehet őket tartani, azonban szinte biztos, hogy így is találnak maguknak egy olyan pontot az emberen, ahol nincs ruha, szívesen csípik meg például az arcot is, ami ráadásul sokaknál kifejezetten érzékeny terület. 

A tájékoztatást köszönjük a femina.hu portálnak, ahol a többi vészívóról is olvashatsz érdekességeket.

Megosztom