Halálos karambol a Ferihegyi repülőtérre vezető úton

Mint arról már beszámoltunk, május 6-án halálos kimenetelű közúti baleset történt a XVII. kerületben a Ferihegyi úton. A Fővárosi Katasztrófavédelem videója a baleset utáni helyszíni mentésről.

Rákosmente magazin XVII. kerület Rákosmente közéleti magazinja

  • Tovább folyik az adok-kapok
    on 2024.04.16. at 07:30

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. Vitézy Dávid kontrareagált Tarlós megállapításaira, de erre lehetősége lesz most pénteken is az The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    on 2024.04.15. at 13:42

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul a konyhai mosogató, vagy a fürdőszoba mosdó, kád vagy zuhany. The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

  • Házikedvenceink veszélyben?
    on 2024.04.13. at 06:10

    Hol található a kullancsok jellemző élőhelye? A kullancsok életmódjukból adódóan a nyirkos, növényzettel sűrűn benőtt területeket kedvelik. A hiedelmekkel ellentétben nem a fákról vetődnek ránk, hanem az aljnövényzetben megbújva várják The post Házikedvenceink veszélyben? appeared first on Rákosmente magazin XVII. kerület.

Megosztom