Tűz a Ráth György utcában

A fővárosi hivatásos tűzoltók három vízsugárral fékezték meg a lángokat a XII. kerületben, ahol csütörtökön délelőtt egy négyemeletes társasház negyedik emeleti lakása gyulladt ki a Ráth György utcában.

Az ingatlan három szobája és további egy helyiségében berendezési tárgyak égtek, a tűz az épület tetőszerkezetére is átterjedt mintegy hetven négyzetméteren.

A tűzoltók egy lakót hoztak ki a lángokkal érintett lakásból. A beavatkozás idejére szünetelt az áramszolgáltatás a házban, a szakemberek az érintett lakás kivételével még a délelőtti órákban visszaadták az áramot az épületben. A tűzesetben egy férfi megsérült őt a mentők kórházba szállították – írja a katasztrófavédelem

TISZTELET A TŰZOLTÓK ÁLDOZATOS MUNKÁJÁNAK!

Hegyvidéki magazin XII. kerület A Hegyvidék közéleti magazinja

  • Angolozz.hu
    by krisztinavaros on 2024.04.17. at 15:39

    Az angolozz.hu tulajdonosát és vezető fejlesztőjét, Molnár Bertalant kérdeztük arról, hogy miért érdemes az online nyelvtanulás felé fordulniuk azoknak, akik The post Angolozz.hu appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • Tovább folyik az adok-kapok
    by krisztinavaros on 2024.04.16. at 07:31

    Tegnap az Egyenes beszéd vendége volt Tarlós István volt főpolgármester és Vitézy Dávid vádjaira reagált a műsorban. https://youtu.be/C9u3UPBDE9Y Vitézy Dávid The post Tovább folyik az adok-kapok appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • A demenciával élők elaltatásán javított az önkormányzat
    by krisztinavaros on 2024.04.15. at 17:24

    Egy csőtörés miatt jelentősebb felújításra volt szükség a Németvölgy Gondozási Központban. A kényszerű leállás alkalmat adott arra, hogy az intézmény The post A demenciával élők elaltatásán javított az önkormányzat appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • Kutyás győzelem a Hegyvidéken
    by krisztinavaros on 2024.04.15. at 17:07

    Gratulált a vasárnap este lezárult hegyvidéki ellenzéki előválasztás győztesének és pártjának – írta Facebook oldalán Kendernay János – majd így The post Kutyás győzelem a Hegyvidéken appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

  • Duguláselhárítás Budapest
    by krisztinavaros on 2024.04.15. at 13:43

    Budapest és Pest megye területén a duguláselhárítás szolgáltatás a kiemelt szolgáltatásom közé tartozik. Minden háztartás rém álma, hogy valamitől eldugul The post Duguláselhárítás Budapest appeared first on Hegyvidéki magazin XII. kerület.

Megosztom