Pünkösdi közlekedés

Pünkösd vasárnap és hétfőn, 2020. május 31-én és június 1-jén a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak.

Az M3-as metró a két ünnepnapon a Nagyvárad tér és Újpest-központ között közlekedik, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között pótlóbusszal lehet utazni.

Hirdetés

Duguláselhárítás bontás nélkül Budapest és Pest megye
Kónya Sándor egyéni vállalkozó

Május 30-án, szombaton a megszokott szombati közlekedési rend lesz érvényben. Ezen a napon az M3-as metró is a megszokott hétvégi rend szerint, a Lehel tér és Újpest-központ között közlekedik, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni.

Utazásukat a hosszú hétvégén is akár előzetesen, akár menetközben a BKK FUTÁR alkalmazással érdemes megtervezni, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat ajánlja fel úti célunk eléréséhez. A weben a futar.bkk.hu címen, emellett iOS és androidos mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR-ban beállíthatjuk, hogy a leggyorsabb, a legkevesebb átszállást, vagy a legkevesebb sétát igénylő utazási mód szerint javasoljon útvonalat.

Budapest, 2020. május 29.

Budapesti Közlekedési Központ

Megosztom